Експерти от испанската полиция обезвредиха бомба от времето на гражданската

...
Експерти от испанската полиция обезвредиха бомба от времето на гражданската
Коментари Харесай

Испанската полиция обезвреди бомба от гражданската война в увеселителен парк

Експерти от испанската полиция обезвредиха бомба от времето на гражданската война в страната, която беше открита на строителната площадка на тематичен парк в централна Испания.
Бомбата е открита в сряда в увеселителния парк Puy du Fou, който се строи покрай Толедо, античната испанска столица покрай Мадрид, и бе взривена при нужните ограничения за сигурност, оповестиха в Twitter районните служби за незабавни случаи.
" Няма пострадвания или имуществени вреди ".
Тематичният парк, основан на повърхност от 160 хектара в покрайнините на Толедо, е първият, издигнат отвън Франция от Puy du Fou, която към този момент пусна да работи един в Западна Франция, прочут с показните си исторически възстановки с присъединяване на артисти, каскадьори и епични фойерверки.
Общата инвестиция би трябвало да доближи 242 милиона евро за 10 години, а 690 директни работни места се чака да бъдат основани през 2021 година, когато паркът ще бъде открит.
Миналата седмица към 4000 фенове гледаха премиера на шоуто в парка, която наблюдава испанската история от XII век на сцена от пет хектара, в това число и с изкуствено езеро.
Откриването на експлозиви, останали от времето на гражданската война в Испания (1936-39г.) не е необичайност. Миналия месец полицейски специалисти обезвредиха друга такава бомба, открита в морето край един от най-популярните плажове на Барселона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР