Експерти очертаха опциите на Джо Байдън, докато президентът на САЩ

...
Експерти очертаха опциите на Джо Байдън, докато президентът на САЩ
Коментари Харесай

3-те възможности на Байдън след убийството на войски в Йордания, тъй като той предупреди за катастрофални последици

Експерти обрисуваха вариантите на Джо Байдън, до момента в който президентът на Съединени американски щати е изправен пред сложен избор по какъв начин да отговори на гибелта на трима американски бойци, откакто база в Йордания беше атакувана при нахлуване с дрон през нощта.

Преден пост, Кула 22, в северозападната част на района, граничещ със Сирия, беше ударен от това, което Белият дом разказа като „ радикални, подкрепяни от Иран въоръжени групировки, настоящи в Сирия и Ирак. “ Оставяйки трима мъртви американски чиновници и още 25 ранени, президентът Байдън сподели, че Съединени американски щати към момента „ събират обстоятелствата “ по отношение на „ еднопосочната “ офанзива с дрон, виновна за първата Съединени американски щати жертви, откогато американските бойци в Близкия изток започнаха да бъдат удряни от въздушни удари преди месеци от подкрепяни от Иран групи от началото на войната в Газа.. Инцидентът бележи огромна ескалация на спора.

Д-р Афзал Ашраф, който преподава интернационалните връзки и политика в университета Лафбъро и е прекарал над 30 години във въоръжените сили на О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР