Експерти обявиха каква е причината за смъртта на известната порнозвезда

...
Експерти обявиха каква е причината за смъртта на известната порнозвезда
Коментари Харесай

Разкриха мистерията около смъртта на порнозвездата Оливия Нова

Експерти оповестиха каква е повода за гибелта на известната порнозвезда Оливия Нова, която умря преди към два месеца, написа "Radar OnLine ".

Нейната гибел бе част от черната серия с порноактриси, поради което даже се бе заговорило за проклинание над промишлеността. Според правосъдната експертиза, в тялото на Оливия, чието същинско име беше Лекси Роуз Форд, са открити големи количества алкохол и дрога. Освен това тя имала тежка зараза на уринарния тракт, която се разпростяла до бъбреците и довела до съсирване на кръвта.

Според онлайн списанието в тялото на Оливия е имало следи от кокаин.

Порнозвездата с рождено име Лекси Роуз Форде умря на 21 години в дома си през януари тази година. Полицията разгласи нейния случай за доста тайнствен.



Оливия почнала своята кариера на манекенка едвам 12-годишна, а в порно промишлеността влезнала през март предходната година.

"Планирам да завърша учебно заведение, работя върху неправителствен план, за който занапред ще се разбере ", съобщи тя предходната година в едно свое изявление.

В него тя споделя, че първото й събличане пред камери оставило бездънен отпечатък върху нея, огромна контузия, която не можела да заличи. След време обаче, почнала да се усеща "добре в своето тяло ". Тогава тя описа по какъв начин възнамерява да се снима в порнофилми напълно за малко, защото имала финансови терзания.



След гибелта на Оливия нейни близки описват, че била в тежка меланхолия поради приятеля си, който се самоубил през април 2017 година Тя по този начин и не могла да се помири със загубата му. Скоро след гибелта му направила и злополука в пияно положение и лежала в болница.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР