Експерти и историци, изследвали живота на Елвис Пресли, отдавна знаят

...
Експерти и историци, изследвали живота на Елвис Пресли, отдавна знаят
Коментари Харесай

Бижутата на Елвис Пресли, които може да си купим

Експерти и историци, изследвали живота на Елвис Пресли, от дълго време знаят за една доста специфична сбирка с бижута. За наша изненада обаче, става известно, че тя фактически е на Елвис, само че в действителност всичко в нея е било подарявано на мениджъра му - полковник Том Паркър. Освен този любопитен факт, историята по-нататък също е обещаващо забавна.
 Остин Бътлър, “Елвис”, Баз Лурман и осъществяването на песента
Може ли да пее артистът, който ще изиграе Елвис Пресли

Има ли гений Остин Бътлър и за това

Колекцията се е считала за изгубена, защото колекционери и почитатели на Елвис Пресли са прекарали десетилетия в търсене, с цел да я открият. Но все без да ги " огрее ".

В това златотърсаческо начинание триумфът се усмихва на аукционната къща GWS Auctions. Те са я намерили и събрали, а с помощта на напъните им може да бъде забелязана за първи път.

Златни пръстени, инкрустирани със скъпоценни камъни, копчета за ръкавели, часовници и верижки са измежду бижутата в сбирката, в която другояче има цели 200 предмета. А някой щастливец ще може дори и да ги опитва или носи, в случай че пожелае, откакто си ги откупи, несъмнено.

Планът на аукционната къща е още на 27 август да ги разгласи на търг. Голяма изненада също е, че с изключение на блестящите и скъпи бижута, ще бъде продадена и китарата, на която Елвис е свирил по време на огромното си завръщане през 1968 година

Присила Пресли, някогашната жена на именития музикант, напълно поддържа концепцията за търга. Тя не има нито един от предметите, които ще вземат участие в него и даже е работила дружно с аукционната къща по организацията му.

" Е, и сигурно ме връща към спомените ", споделя тя пред Ройтерс.
 “Елвис”, Остин Бътлър, Том Ханкс и какво да чакаме от биографичния филм на Баз Лурман
Какво да чакаме от “Елвис ” с Остин Бътлър и Том Ханкс

История за музика и популярност, която си има и изверг, и воин

От Присила разбираме още и каква е повода семейство Пресли все да подаряват бижута на полковник Паркър. Оказва се, че тъй като той, по този начин или другояче, към този момент си е имал всичко, единственото, което са се сещали да му избират, са все разнообразни бижута. И в един миг това се е трансформирало в нещо като фамилна смешка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР