Експерти анализираха колко добър е наскоро излезлия смартфон Huawei P20

...
Експерти анализираха колко добър е наскоро излезлия смартфон Huawei P20
Коментари Харесай

Експерти обявиха четирите основни недостатъка на Huawei P20 Pro

Експерти проучиха какъв брой добър е неотдавна излезлия смарт телефон Huawei P20 Pro (виж подробното ревю). Заедно с преимуществата си, той има и дефекти. Става дума за дизайна на предния панел, неналичието на безжично зареждане, жак за слушалки и опцията за активиране на стабилизация в режим на снимане на 4К-видео.

Компанията Huawei не е дилетант в създаването на стилни смарт телефони. При основаването на P20 Pro, производителя е решил да разчита на модата. На противоположната страна градиента наподобява доста хубав, само че специалистите са уверени, че предния панел има по-голямо значение за потребителите.

Безжичното зареждане – опция, предоставяна в смарт телефоните от топ равнище към този момент няколко години. На експертите им наподобява необичайно, че в устройство, чиято цена е 1000 $, то не участва.

Експертите обаче похвалиха камерата на флагмана. Някои считат, че Huawei P20 Pro в това отношение няма еднакъв. Устройството бе наречено „потресаващ видео шутър“, само че в хода на извършените проби се оказа, че при 4К – снимане, няма функционалност за стабилизация. Между другото, съперниците на китайския разработчик несъмнено са добавили тази алтернатива в своите устройства.

Вече доста консуматори осъзнаха, че ерата на жичните слушалки наближава своя край, само че останаха и такива, които към момента не могат да се откажат от тях. Ако някой възнамерява да си купи новия флагман на Huawei, то би трябвало да знае, че жакът за слушалки липсва. В същото време, фирмите Samsung и LG към момента употребяват този жак за слушалки в своите устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР