Експертен съвет на управляващата коалиция се събра в понеделник вечер

...
Експертен съвет на управляващата коалиция се събра в понеделник вечер
Коментари Харесай

Управляващата коалиция се събра на извънреден експертен съвет

Експертен съвет на ръководещата коалиция се събра в понеделник вечер в Министерството на финансите . Преди срещата стана ясно, че ще разискват Националния проект за въвеждане на еврото и антикризните ограничения.



" Доста антиинфлационни ограничения обсъдихме - всички, които са препоръчани от сътрудниците. В момента плановете са подготвени. Сега ще се върнем при парламентарните групи и ще обсъдим с тях. Имаме задоволително буфер да работим с бюджета , тъй че да можем да подкрепим хората по най-хубавия вероятен метод ". Това сподели ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров на излизане от постройката на министерството.


 Андрей Гюров Българска телеграфна агенция

Преди срещата съдружните сътрудници направиха къси мнения за тематиките, които ще разискват.


Ще приказваме за техническите условия за въвеждане на еврото, както е по проект, сподели пред публицисти Гюров на влизане в постройката на министерството.

Ивайло Мирчев от " Демократична България " уточни, че ще се разискват и антиифлационните ограничения. 
 Ивайло Мирчев Българска телеграфна агенция
Според Искрен Митев от " Продължаваме Промяната " ще се стигне до разискване в Народното събрание на проекта за еврото.

В постройката на министерството влязоха вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев, както и представители на " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ".
 Българска телеграфна агенция
Парламентарната група на " ИТН " изиска в декларация предходната седмица Националният проект за въвеждане на еврото да бъде разискван в Народното събрание и подсети за съдружното съглашение и заявения там приоритет еврото да бъде въведено след разбор и огромна осведомителна акция.
 БТА
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР