Експертът Тарасов: Русия напуска Звартноц, тогава може да напусне и

...
Експертът Тарасов: Русия напуска Звартноц, тогава може да напусне и
Коментари Харесай

Русия напуска летище Звартноц в Армения, след което напуска базата в Гюмри

Експертът Тарасов: Русия напуща Звартноц, тогава може да напусне и базата в Гюмри?

Армения уведоми Москва, че съветските граничари би трябвало да спрат работата си на ереванското летище Звартноц, а евентуално и съветската военна база в Гюмри се чака да бъде ликвидирана. Това мнение изрази колумнистът Станислав Тарасов.

„ означи Тарасов.

Той обърна внимание на обстоятелството, че статутът на съветските гранични войски в Армения се контролира от съглашение сред Русия и Република Армения. Документът е подписан в Ереван на 30 септември 1992 година В него по-специално се показва, че съветските гранични войски координират дейностите си за отбрана на държавната граница с президента и държавното управление на Армения.

„ се споделя в съглашението.

„ - акцентира Тарасов.

Секретарят на Съвета за сигурност на Армения Армен Григорян сподели, че поддръжката на летището би трябвало да се поеме от арменската гранична работа.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10114 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед17112Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед26269Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед44220Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед55760Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед378479Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161842Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125637Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118095Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102926Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев37672Националният празник на българския народ и освирканата властВасил Проданов30842Залезът на Европа: Втора част – Технологическият залез  Христо Георгиев <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР