Експертът по PR Радослав Бимбалов отправи интересни послания в социалната

...
Експертът по PR Радослав Бимбалов отправи интересни послания в социалната
Коментари Харесай

Отворено писмо до прокуратурата: Добре ли е Бойко Борисов?

Експертът по PR Радослав Бимбалов насочи забавни послания в обществената мрежа Facebook. Той написа отворено писмо, адресирано до прокуратурата, в което показва угриженост за положението на премиера Бойко Борисов.

ОТВОРЕНО АЛАРМИРАЩО ПИСМО
До Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християнсоциализма: Прокуратурата на Републиката
С копие до: доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната Психиатрична Болница “Св. Иван Рилски ”
Уважаеми дами и господа прокурори,
Знам, че сте доста заети с значимите следствия по делата на Осемте Чекмеджета, по тази причина ще съм оптимално обстоен. Въпросът е значим.
 Божков с анкета: Нуждае ли се Борисов от незабавна психиатрична помощ? Божков с анкета: Нуждае ли се Борисов от незабавна психиатрична помощ?
Нуждае ли се Бойко Методиев Борисов от незабавна психиатрична помощ? С този въпрос се обърна към почитателите си в обществените мрежи би...
Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които жителите може да сигнализират към Прокуратурата за хора, нуждаещи се от наложително психиатрично лекуване. Без да се меся в професионалната експертиза на доктор Гълъбова, считам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя,. Налични са следните признаци на болестта:
- НАЛУДНОСТИ. Пациентът се усеща преследван от дронове, вуду-сайтове и метежи.
- ХАЛЮЦИНАЦИИ. Пациентът вижда някаква измислена, супер сполучлива, стопански постоянна и преборила пандемията страна, която назовава България.
- ДЕЗОРГАНИЗИРАНОСТ НА ГОВОРА И МИСЛЕНЕТО. Изреченията му са накълцани като описаната от психиатричната просвета “словесна салата ”. Даже в неговия случай има и “словесна ракия ”.
- СОЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ, ЗАНЕМАРЯВАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО И ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. Пациентът се е изолирал от месеци. Според очевидци живее в една джипка, паркирана в Банкя. Облича се непрестанно с една синя риза или две жълти блузи.
 Шикерова: Борисов споделя, че имаме всичко, а болница моли за помощ Шикерова: Борисов споделя, че имаме всичко, а болница моли за помощ
" ББ през вчерашния ден: Заедно можеме ли? Можеме. Имаме ли всичко обезпечено за идващите месеци? Имаме. УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ през днешния ден: о...
- ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕАКЦИИ. Категорично. Не му трепна окото - нито от скорошните жертви на радикалния тероризъм в Европа, нито от тези на здравния тероризъм у нас.
- АЛОГИЯ (БЕДНОСТ НА РЕЧТА). Речта му е запарен, безприютен клошар, който хваща страница от речника, единствено когато му се ака.
Според Чл. 155. от Закона за здравето, “На наложително настаняване и лекуване подлежат лицата, които заради болестта си могат да извършат закононарушение, което съставлява заплаха за околните им, за близките, за обществото или заплашва съществено здравето им. ”
В тази връзка желая да ви прикани да въведете в психиатрично заведение лицето Бойко Борисов. Той стартира да буйства и става рисков за нас и за себе си. В повереното заведение на доктор Гълъбова може умерено да продължи да чува похвали и овации, че ръководи тази негова измислена страна България, в която животът ухае на асфалт от рози.
Със угриженост:
 Бойко Борисов: Няма да затваряме страната (ВИДЕО) Бойко Борисов: Няма да затваряме страната (ВИДЕО)
Възмутен от информации, че страната още веднъж ще се затваря, министър-председателят Бойко Борисов излезе с видеообръщение във Фейсбук. К...
Радослав Бимбалов, жител "
той регистрира, че не Бойко Борисов е вманиачен, а жителите.
" Уважаваната от мен доктор Цветеслава Гълъбова, на отвореното ми писмо от сутринта. В допълнение към това, което споделя, ще прибавя още две истини.
Първата е, че даже и да подам това писмо като публична молба, надали ще има действителен резултат. Дори единствено тъй като прокуратурата в никакъв случай няма да направи нищо друго от това, което кардинално прави - нищо.
Другата истина е, че Бойко Борисов не е вманиачен. Лудите сме ние, тъй като оставяме този потвърдено незаконен субект, неговите скрити и очевидни човекомразци-кукловоди, некадърните му джуджета в министерски кресла и платените му клакьори в обществото ни да диктуват ориста на една цяла страна, която сега е в обстановка на свободно рухване. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР