Експертът по национална сигурност допълни, че дори във всяко от

...
Експертът по национална сигурност допълни, че дори във всяко от
Коментари Харесай

Никой Не Се Осмели Да Го Издума! Експертът Николай Радулов Разкри Каква Е Връзката Между Убийствата На Петър Христов И Модния Бос Антов!

Експертът по национална сигурност добави, че даже във всяко от тези престъпни проявления стрелящите да не са целили страната – те я улучват, тъй като тя бива дискредитирана от протичащото се.

„ Сега с понижаване на евросредствата, тъй като те не са безкрайни, ще има преразпределение на съществуващите пари.

Средствата, с които ще могат да оперират подобен вид хора, ще бъдат много лимитирани в границите на държавния бюджет и борбата за всяка поръчка ще бъде доста люта. Така че, познавайки нашата реалност и това по какъв начин се разглобява на съставните си елементи, съгласно мен най-лошото още не е пристигнало.

„ И едно друго подозрение, което съществува в хората – сегашният закон за битка с корупцията наподобява като инструмент за преразпределяне на средствата “, разяснява проф. Николай Радулов, представен от Фокус.

Той акцентира, че огромният проблем на престъпните и специфичните служби у нас е неналичието на агентура. Експертът по национална сигурност опроверга данните, че през последните години агентурата се е удвоила и даже утроила, като посочи, че в действителност се е разпределила върху два пъти по-малко хора. Проф. Радулов посочи набиращата мощ заплаха обществото да се радикализира в следствие от безсилието на Министерство на вътрешните работи да събере доказателства в такива престъпни случаи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР