Експертът по международни и етнически въпроси Мирослав Попов призова българското

...
Експертът по международни и етнически въпроси Мирослав Попов призова българското
Коментари Харесай

Експерт : Правителството да спре незабавно преговорите за Шенген

Експертът по интернационалните и етнически въпроси Мирослав Попов прикани българското държавно управление неотложно да приключи договарянията за Шенген в този му вид и да ги възобнови след европейските избори, когато има нов парламент и комисия. В предаването " Гледна точка " по ТВ СКАТ той сподели, че държанието на българското държавно управление по тематиката за Шенген и обясненията им за мигрантите са скандални.

Според Попов Дъблинското съглашение изобщо не подхожда на българските ползи. 

" От нас чакат да приемем някакви транзитьори, неизвестно от кое място. Минали през България и от нас се чака да поемем отговорност за тях. Това е едно извратено пояснение на шенгенските правила. От страна на нашите сътрудници има най-малкото неучтивост. Правителството ни не е работило в полза на България, изпързаляли са ги, не е за пръв път, само че това не е мотив да лъжат българксото общество, че са постогнали триумф. Не, не са постигнали никакъв триумф ".

Експерът сподели, че в случай че не приемем дефинитивно в този момент това предложение, ще имаме опция да сключим естествените условия и да не се подиграват с нас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР