Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу заяви в неотдавнашно интервю,

...
Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу заяви в неотдавнашно интервю,
Коментари Харесай

„Тя е по-твърда, отколкото изглежда“: Кралски експерт с разкрития за Кейт Мидълтън

Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу съобщи в неотдавнашно изявление, че 41-годишната кралска персона е " по-твърда ", в сравнение с наподобява.

" Интересното е, че зад кулисите тя е доста по-стабилна, доста по-твърда, в сравнение с ѝ приписваме " , сподели той.

" Тя е тази приятна жена, облича се добре, усмихва се добре, приема някакви много безспорни благотворителни организации ", изяснява специалистът.

Лоу сподели, че един от образците за силата на принцесата на Уелс се е появил след бомбастичното изявление на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, излъчено през март 2021 година

Kate Middleton is ‘tougher’ than people think, playing the ‘long game’: expert
— Page Six (@PageSix)
В откровеното изявление актрисата на " Костюмари ", която също е на 41 години, показа, че е таила мисли за самоубийство по време на късия си престой като работеща кралска персона.

38-годишният херцог на Съсекс също по този начин загатна, че монархията е почнала да ревнува Маркъл, откакто е видяла какъв брой известна е тя по време на първата обиколка на двойката в Австралия.

Херцогинята на Съсекс също по този начин твърди, че Мидълтън е била тази, която я е предиздвикала да плаче за роклите на шаферките за сватбата ѝ с Хари през 2018 година - а не противоположното, както бе обявено по-рано.

Най-обезпокоителното е, че Маркъл - която е двурасова - твърди, че до момента в който е била бременна със сина си, принц Арчи, неназован член на кралското семейство е изразил угриженост по отношение на " какъв брой тъмна може да бъде кожата му, когато се роди " .

Дворецът изчака излъчването на изявлението в Обединеното кралство, с цел да даде отговор, а Лоу споделя в книгата си " Придворни ", че там кралското семейство се е разделило по въпроса по какъв начин да реагира.

Meghan Markle receives another warning: ‘Kate Middleton is tougher than people think’
— Updates Plug (@updatesplug247)
" Цялото семейство е натъжено да научи цялостната степен на това какъв брой сложни са били последните няколко години за Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, изключително тези за расата, са притеснителни " , гласеше тогава изказването на кралица Елизабет II.  " Макар че някои мемоари може да се разграничават, те се одобряват доста съществено и ще бъдат прегледани от фамилията уединено ".

Лоу съобщи, че Жан-Кристоф Грей, новоназначеният персонален секретар на принц Уилям, е измислил паметната имитация " спомените може да се разграничават " в изказването, намеквайки, че Дворецът не е склонен със случилото се.

" Имаше някои хора в други кралски семейства, които смятаха, че това ще разгневи Хари и Меган " , изясни Лоу. " Но Кейт беше тази, която в действителност мощно се аргументира " , означи той, добавяйки, че тя е желала тази имитация да остане в изказването, с цел да не се приема версията на Маркъл и Хари за истина.

Лоу описа, че Мидълтън е наясно, че " един ден ще бъде кралица " и " доста деликатно мисли за дълготрайната сигурност, мощ и непоклатимост на кралското семейство като институция ".

Той добави: " Тя е добра. Тя има добър взор върху огромната картина, върху дълготрайната игра. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР