Експертът по киберсигурност Любомир Тулев разказа кога имаме право дори

...
Експертът по киберсигурност Любомир Тулев разказа кога имаме право дори
Коментари Харесай

Експерт по киберсигурност със разтърсващи разкрития – Фейсбук знае всичко за вас, дори къде и с кого спите!

Експертът по киберсигурност Любомир Тулев описа по кое време имаме право даже на парично обезщетение –

Всеки от нас, който е употребил Гугъл сред 2006-та и 2014-та година, което на процедура значи, всеки който е имал интернет през това време, има право на парично обезщетение поради заведено правосъдно дело против софтуерния колос.  този интервал е преди да бъде въведен детайла за персонални данни GDPR.

„ Когато регистрирате ваш профил в тези огромни колоси – гугъл и всевъзможни снабдители желаеха всевъзможна информация, която може да употребяват с маркетингова устременост.

Фейсбук, който е притежател на Месинджър и на WhatsApp в случай че на Вашия телефон имате месинджър на Фейсбук, той предава информация къде вие спите. Когато гелокацията не се трансформира, фейсбук схваща това. Ако до Вас спи различен консуматор на Facebook, излиза наяве с кого живеете ”, изясни Тулев пред NOVA NEWS.

Според него при Наталия (мнозина поданици на София получиха позвъняване от женски глас, представящ се за Наталия, която ги пита дали са от София) няма изкуствен интелект. „ Това е авансово записан диалог. Подобни случаи няма да бъдат инцидентни ”, сподели специалистът.

Според него би трябвало да бъдем подготвени и деликатни да не предоставяме сензитивна информация за нас самите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР