Експертът по борба с организираната престъпност проф. Николай Радулов, който

...
Експертът по борба с организираната престъпност проф. Николай Радулов, който
Коментари Харесай

Експертът Николай Радулов с последни разтърсващи разкрития за шесторното убийство в Нови Искър и заподозрения Росен Ангелов

Експертът по битка с проведената престъпност проф. Николай Радулов, който през вчерашния ден разяснява горещо за ПИК шесторното ликвидиране в Нови Искър, през днешния ден прави прави разтърсващи и най-актуални разкрития за и обвинения за осъществяването на страховитото закононарушение Росен Ангелов пред камерата на ПИК TV.

Защо кметът на Луково не е алармирал за противозаконното престояване на подозрителния мъж в селото; по какъв начин килърът е могъл да изстреля толкоз патрони в един или няколко души, без останалите да реагират; какво е предизвикало жестоката кавга с шестимата мъртви; кой е първият, погубен от нарушителя.

И още въпроси, които към този момент са без отговор от разкритите обстоятелства на нечуваното свирепо закононарушение.

" Случаят е сходен на този в Лас Вегас, където един човек разстреля над 50 души. Не е правилно обаче, че това не може да бъде предотвратено. Може и ще обясня за какво.

През последните две години, когато се правят терористични актове от независими хора, отвън организация. За да се предотврати сходно нещо би трябвало да има осведомителна мрежа. Вече никой не употребява секретни сътрудници, което е тежко, само че е доста дейно. Според една статистика сега имаме двама секретни сътрудници на човек. Ясно е какво значи това. Всъщност нямаме никаква агентура ", изясни Радулов. 

По думите му другият огромен проблем е изцяло прекъснатата връзка сред хората и полицията и по тази причина и никой не е уведомил от село Луково полицията. " Дори самият кмет е показал някакво необяснимо равнодушие. Същото се отнася и за хората в селото. Дали от боязън или от нещо друго, само че те не са съобщили, че става нещо подозрително там, макар че всички са имали съмнения. 

Тази поредност от случки приказва за това, че страната от дълго време не работи ", изясни още Радулов. Той изясни, че убицът е стрелял с " Райфъл " 22 диаметър и по тази причина не се е чувало мощно, до момента в който е упражнявал да стреля. В региона имало постоянно ловци и бракониери и по тази причина евентуално не е подаден сигнал. 

" Трябва да прави обаче усещане на някой, че този човек живее в къща, която не е негова. Как не са звъннали най-малко на притежателя на къщата, в случай че не на полицията, с цел да му оповестят, че някой му живее в къщата. Но и добросъседските отношение се унищожиха, унищожиха се всички кафези на обществото ", изясни специалистът.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР