Експертът Джулиан Морис предлага следното: Не се събличайте докрай. Нека

...
Експертът Джулиан Морис предлага следното: Не се събличайте докрай. Нека
Коментари Харесай

Няколко начина да разнообразите интимния си живот

Експертът Джулиан Морис предлага следното: „ Не се събличайте до дъно. Нека най-малко някаква дреха остане върху вас. Това може да са високи токчета или бижута към врата - от време на време съвсем голото тяло може да възбуди доста повече от безспорната голота. Човек може просто да разкопчае ципа на дънките си, без да ги смъква. Дори такива дребни промени могат да бъдат доста вълнуващи.

Фалшива невярност

Много хора знаят за този трик, само че малко на брой вземат решение да го опитат. Говорим за „ подправена машинация " - любовна игра, в която вие и вашият сътрудник се преструвате, че имате загадка връзка.

Срещнете се на сантиментално място. Представете си, че оставяте „ същинските " си сътрудници вкъщи и отивате на любовно свиждане.

Според специалиста Колтрейн Лорд една от аргументите хората да изневеряват е, че желаят да се усещат освободени и да не помнят за табутата. Страхът да не бъдете хванати на горещо място възбужда кръвта и дава мощни страсти. Именно те са призвани да украсят прочувствено вашата дребна концепция. Дори подготовката за нея може да бъде много вълнуваща. Насладете се на тази игра и няма да съжалявате!

Лубриканти

Те са предопределени освен да компенсират неналичието на естествено смазване, само че и да дадат на вас и вашия сътрудник нови чувства. Какво ви харесва повече - шоколад или сладки пуканки?

Но има и лубриканти с натурален състав, без ароматни аромати.

Завладяване на нови територии

Интимността на публично място е страховит, само че не всеки ще се реши на такова рисковано премеждие. Има излаз - започнете да изследвате територията в личния си апартамент.

Правили ли сте го към този момент на кухненската маса? Ами в коридора? А на пералнята? „ Можете да го извършите даже в килера. Мястото няма значение, главното е чувството за оригиналност. Новите миризми, звуци, осветяване и текстури ще прибавят глътка пресен въздух към интимния ви живот ", споделя Морис.

Нови пози

„ Новите пози не постоянно са комфортни, само че вие се противопоставяте на събитията, а от време на време и на тежестта ", изяснява сексологът Александра Файн. И тук не можете да спорите - от време на време позите, предложени от сексолозите, във връзка с разноските за сила могат да се конкурират с добра подготовка във фитнеса.

За тези, които не са подготвени да се увият в геврека даже в името на любовта, сексологът Емили Морс поучава да опитат един елементарен, само че ефикасен трик: „ Поставете възглавница под бедрата на момичето. Промяната на ъгъла ще обезпечи по-дълбоко навлизане и ще даде нови чувства даже в нормалната поза.

Самоизследване

„ След като разберете какво ви оказва помощ да постигнете наслаждение, можете да попитате колегата си за това ", споделя Файн. Колегата възпитател Киана Рийвс се съгласява и прибавя: „ Освен това заповедите в леглото могат да бъдат доста възбуждащи от време на време.

Играчки

Не пропускайте да добавите и някои забавни играчки от . Когато избирате играчка, обърнете особено внимание на качеството на продукта и материала. Също по този начин не забравяйте, че силиконовите играчки не са другарски настроени към лубрикантите на основата на силикон - те могат да повредят материала, като по този метод усилят риска от развиване на бактерии.

Списък с мечти

„ Направете лист с хрумвания, които биха развълнували и двама ви. Нещо, което можете да опитате дружно ", предлага Морис. Ако не сте съгласни по някоя точка, оставете го настрани за по-късно. Самото разискване на вашите секрети мечти ще освежи връзката ви и ще й добави пикантност.

Съвместни усещания

Отидете в нови заведения за хранене, посетете концерти и семинари, пробвайте нови спортове. Колкото повече нови, ярки усещания споделите сред двама, толкоз по-силна ще бъде връзката сред вас. Освен това ще имате неповторимата опция да хвърлите нов взор един на различен.
Дори и когато живеят дружно с години, хората могат да не се опознаят задоволително добре. Затова бъдете любопитни по отношение на чувствата и страстите на колегата си, насърчавайте го да ги споделя с вас и вие правете същото!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР