Експерт по пътуванията предупреди, че четирима от петима британци нямат

...
Експерт по пътуванията предупреди, че четирима от петима британци нямат
Коментари Харесай

Предупреждение на летището, тъй като 83% от британците признават, че нямат представа за ново правило за сигурност

Експерт по пътуванията предизвести, че четирима от петима британци нямат визия за ново предписание за сигурност, въведено тази година.

Правителството разгласи по-рано тази година, че огромните летища ще би трябвало да вкарат нови скенери до 1 юни, които ще разрешат на пасажерите да носят два литра течности на борда на самолетите в ръчния си багаж и да държат предмети като преносими компютри в чантите си.

След като към този момент бяха отсрочени от 2022 година, доста летища, в това число Станстед, Хийтроу, Гетуик и Манчестър, признаха, че ще пропуснат крайния период идната седмица. По-малките летища като Тийсайд, Лондон Сити, Бирмингам и Нюкасъл разполагат с нова технология за инспекция на сигурността и чакат да се задействат в точния момент.

Различните равнища на триумф на летищата оставиха пасажерите доста комплицирани какво би трябвало да създадат и не би трябвало да се носи на летището. Проучване, извършено от AirAdvisor и споделено извънредно с Mirror, разкри, че 83% от хората не знаят какви ще бъдат разпоредбите за 100...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР