Експерт обясни как е възможно да се състави правителство.В парламента

...
Експерт обясни как е възможно да се състави правителство.В парламента
Коментари Харесай

Експерт: ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС може да се разберат с втория мандат

Експерт изясни по какъв начин е допустимо да се сформира държавно управление.

В Народното събрание би трябвало да има повече дейности в практична посока. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз Весела Чернева, външнополитически консултант на някогашния министър председател Кирил Петков.

От външнополитическа позиция е значимо България да има кабинет. За европейските ни сътрудници свалянето на кабинета на Кирил Петков от Борисов и сътрудниците му беше нелогично, осоебно откакто се видя, че няма проект Б. Сега самодейността още веднъж е у господин Борисов, тъй че от него се чака приемането на законите по Плана за възобновяване и усотйчивост, свързнаи с Шенген и контрола над основния прокурор. За българите също по този начин е значимо да има бюджет и да няма нередности с изборния закон, които изтезаха толкоз доста хора в изборната нощ, съобщи Чернева, написа nova.bg.

В отговор на въпрос дали е допустимо съдействие сред " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ – СДС, тя уточни, че

евентуално политическите обединения могат да беседват по политики, а не за позиции, служби, лица и министерства - може да се търси някаква формула.

За страдание, Борисов сподели,че не е допустима такава формула. Вероятно това може да стане с втория мандат. Със сигурност персонализирането на проблемите не е добра концепция, разяснява тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР