Експерт на Antiques Roadshow беше предупреден не казвайте на съпругата“

...
Експерт на Antiques Roadshow беше предупреден не казвайте на съпругата“
Коментари Харесай

Гостът на BBC Antiques Roadshow казва на експерта „не казвайте на съпругата“ след оценката на „най-стария отпечатък някога“

Експерт на Antiques Roadshow беше предизвестен „ не казвайте на брачната половинка “ от посетител след оценката на неговия сбирка от печатни издания.

Експертът Матю Хейли беше претрупан със задачата да оцени сбирката на госта от редки, отпечатани страници от сбирка от разнообразни книги, датиращи от началото на печатарската преса през 15 век. Експертът разказа сбирката като " безспорен златен прахуляк " по време на визитата на Antiques Roadshow в Pollok Park в Глазгоу, Шотландия.

Гостът изясни, че се е заинтересувал от разнообразни типове лица от цялостен ​​свят, откакто брачната половинка му го е купила една съответна рядка страница. Той разкри, че сбирката му произлиза от цяла Европа – в това число градовете Рим и Париж.

Той разкри, че любовта му към печата се дължи на обстоятелството, че постоянно е работил в печатарската промишленост. Експертът Матю похвали брачната половинка на госта, когато разкри, че сбирката включва някои от „ най-старите щампи “, виждани в миналото на Antiques Roadshow.

„ Тук има лист харт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР