Експериментално клинично изпитване на хапче за лечение на ковид-19 тече

...
Експериментално клинично изпитване на хапче за лечение на ковид-19 тече
Коментари Харесай

Лечение с хапче срещу К19 в Пловдив намалява смъртността с 89%

Експериментално клинично изпитване на хапче за лекуване на ковид-19 тече към този момент и в България, заяви за Plovp24.bg доктор Атанас Парев от МБАЛ "Свети Пантелеймон " в Пловдив. Изпитването се организира и в Пловдив, в същата болница, под негово управление, той е основен откривател и работи със собствен екип.

Все още се набират доброволци за пробното лекарство, само че по мнението на доктор Парев към този момент хората не демонстрират необикновен интерес, защото виждат, че Омикрон протича по-леко.

Иначе в света има над 200 места, където тече опитът, като задачата е да се наберат най-малко 2000 души. Лекарството се ползва във всички континенти и за всички раси, защото производителят държи на това. Две са компаниите, които са създали лекарство за Ковид и те от дълго време са известни на света. Лекарството към този момент се продава в аптеките във Франция.

Вече са завършили клиничните изпитвания за най-тежко болните. Става въпрос за заболели от коронавирус с висок риск от градация към тежко заболяване. "Резултатите са неповторимо положителни. Намалихме смъртността и влизането в болница с 89% “, уточни доктор Парев. Те са оповестени на уеб страницата на производителите.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР