Експерименталният състав на Левски се класира за 1/8-финалите в турнира

...
Експерименталният състав на Левски се класира за 1/8-финалите в турнира
Коментари Харесай

Експериментален "Левски" се справи със смелия "Партизан"

Експерименталният състав на " Левски " се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България след победа с 4:1 при гостуването на аматьорския " Партизан " Червен бряг. Домакините започнаха самоуверено и поведоха в резултата, само че незабавно позволиха равнене.

Играещият треньор на " Партизан " Любомир Иванов откри резултат в 34-a минута. Той бе оставен непокрит към точката на дузпата и не даде късмет на вратаря Николай Кръстев.

Веднага след възобновяване на играта от центъра капитанът на " сините " в тази среща Валери Божинов изравни. За някогашния състезател на " Ювентус " и " Манчестър Сити " това бе първи гол от година и половина. Здравко Димитров се разписа за 2:1 в 42-ата минута, а през втората част Петьо Петков си вкара автогол за 3:1.

" Партизан " не се съобщи и се опита да означи най-малко още един гол. Любомир Иванов беше покрай това десетина минути преди края, само че ударът му от фаул срещна дясната греда зад Николай Кръстев.

Марин Петков оформи крайното 4:1 с попадение в 85-ата минута.

В тази среща Георги Тодоров бе направи 9 промени измежду титулярите в съпоставяне със загубата от " Славия " през уикенда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР