Експерименталният кораб на SpaceX заимства дизайн от 50-те годиниStarship прилича

...
Експерименталният кораб на SpaceX заимства дизайн от 50-те годиниStarship прилича
Коментари Харесай

Илон Мъск разкри как ще изглежда новия Starship

Експерименталният транспортен съд на SpaceX заимства дизайн от 50-те години

Starship наподобява на галактическите кораби от фантастиката на 50-те години (източник: Илон Мъск/Twitter)

Илон Мъск разгласява в Twitter изображение на галактически транспортен съд, което дава визия по какъв начин ще наподобява бъдещият Starship на неговата компания SpaceX. Дизайнът прилича галактическите кораби от фантастиката на 50-те години на предишния век.

Неотдавна Илон Мъск реши да преименува ракетата притежател BFR на Super Heavy, а корабът, за който е основана тя, получи името Starship. Сега американският бизнесмен демонстрира изображение на бъдещия пробен транспортен съд, който ще се употребява за тествания в суборбитални полети.

Информацията за техническите параметри на Starship са нищожни. Коментатори на страницата на Мъск в Twitter оприличават Starship на галактическите кораби от фантастичните творби на 50-те години на 20 век.

That’s a weird one, imho. Really looks like they tried polishing, first. Maybe two diff processes. @austinbarnard45 pix, I believe. 🤔 pic.twitter.com/gtTlpF8v4u

— Cowboy Dan (@CowboyDanPaasch) January 6, 2019

Илон Мъск, от своя страна, прецизира, че приключеният вид на кораба ще има илюминатори и други разлики от показаната сега идея. Изграждането на Starship към този момент е в ход, излиза наяве от фотоси, оповестени в Twitter.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР