ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: 26-годишен палестински мигрант е изправен пред обвинения в

...
ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: 26-годишен палестински мигрант е изправен пред обвинения в
Коментари Харесай

Палестински мигрант, пристигнал през Мексико, е пребил собственик на жилище заради подкрепата му за Израел: видео

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: 26-годишен палестински мигрант е изправен пред обвинявания в закононарушения от ненавист в Ню Йорк, откакто полицията сподели, че открадна американските и израелските флагове на притежател на жилище от двора му и по-късно преби мъжа на земята, до момента в който крещеше антисемитски обиди.

„ Това не са хората, които идват в Америка като моя прабаби и прадядовци, като вашите прадядовци, баби и дядовци и родители, които са пристигнали в Америка, с цел да целунат земята “, сподели изпълнителният шеф на окръг Насау Брус Блейкман пред кореспонденти във вторник.

„ Вместо това те плюят върху нашето знаме, те погазват нашите полезности и правят закононарушения. И го вършат за сметка на данъкоплатеца. “

Бечир Лехбейб, 26-годишен, казал на полицията, че е палестинец от Северна Африка и уточни два приюта за мигранти в Ню Йорк като собствен адрес. Той влезе в Съединени американски щати на мексиканската граница в Аризона през лятото и твърди, че търси леговище, споделиха управляващите.

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР