ЕКСКЛУЗИВНО: Ветеран пилот от военновъздушните сили и бригаден генерал обяви

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Ветеран пилот от военновъздушните сили и бригаден генерал обяви
Коментари Харесай

Ветеран пилот от военновъздушните сили се включва в надпреварата за Конгреса, казва, че моментът е „твърде важен“ за кариерните политици

ЕКСКЛУЗИВНО: Ветеран водач от военновъздушните сили и бригаден военачалник разгласи във вторник, че стартира акция за Конгреса, тъй като моментът за нацията беше „ прекомерно значим “, с цел да бъде оставен на политици от кариерата.

Републиканец и някогашен бригаден военачалник Крис „ Муки “ Уокър, служил четири десетилетия във Военновъздушни сили на Съединени американски щати като водач, а по-късно като пълководец на Националната въздушна армия на Западна Вирджиния, сподели пред Fox News Digital, че „ не е завършил да се бие “ за народа на своя щат и че възнамерява да държи „ краката на огъня “ на водачите като представител на своя 2-ри конгресен окръг на щата.

„ Научих някои неща, до момента в който бях ситуиран в чужбина. Америка е в сигурност единствено когато сме мощни. Виждал съм го от всевъзможен ъгъл. Сегашните висши водачи, скърбя, ни отслабиха, " сподели Уокър, когато го попитаха за какво реши да се включи в конкуренцията.

" Не съм завършил да се удрям за Западна Вирджиния. Има доста неща, които желаех да направя като г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР