Ексклузивно в мрежата на Булсатком от днес стартира хитовият канал

...
Ексклузивно в мрежата на Булсатком от днес стартира хитовият канал
Коментари Харесай

Булсатком представя нов световно известен канал за ТВ сериали Timeless Drama Channel

Ексклузивно в мрежата на Булсатком от през днешния ден започва хитовият канал Timeless Drama Channel, който ще даде на аудиторията 4 премиерни сериала в ТВ ефира. Тригодишната договорка за разпространяване на международно известния канал дава опция на Булсатком да обезпечи на своите клиенти достъп до извънредно, висококачествено кино наличие и е една от многото подхванати от компанията стъпки в посока даването на по-разнообразно наличие на българския фен.
Със своите продукции с рекорден рейтинг и завладяващи истории Timeless Drama Channel ще прикове вниманието на феновете на драма и сантиментални сериали. TDC е премиум канал на SPI, който предлага над 600 часа качествени турски сериали с присъединяване на международно известни звезди с номинации за награди Еми, като Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдулда, Кенан Имирзалъолу; Туба Бююкюстюн и други
„ Партньорството с SPI е част от уговорката ни да разтеглим портфолиото си от телевизионни канали, изключително във филмовия род. То дава отговор на тактиката ни да предоставяме богато и разнообразно наличие, сплотяващо разнообразни зрителски усети. “, показа Станислав Георгиев, Главен Изпълнителен Директор на Булсатком. Каналът е измежду най-бързо разрастващите се в целия свят, достигайки над 5 милиона семейства в 14 страни, извънредно известен и сполучлив в Сърбия, Румъния, Албания и Хърватска, където се популяризира от предходната година. „ Невероятният му триумф в прилежащите страни ще се повтори и в България “, убеден е Станислав Георгиев.
В България Булсатком закупи извънредни права за лъчение на Timeless Drama Channel, като наличието ще бъде особено локализирано на български език със извънредно известни гласове и високо качество на дублаж. За да даде на своите клиенти достъп до неповторимо премиум наличие, операторът включи в избора от кино канали също Movie Star (българския кино канал, предлагащ над 300 продукции на година от международните кино студия, безспорен любимец на феновете на киното) и Epic Drama – с високо бюджетни рейтингови исторически трагични продукции.
Поставяйки главен приоритет върху качеството и разнообразието на предоставено наличие, Булсатком влага също в изцяло софтуерно обновяване, с което да даде на своите лоялни клиенти още по-добра услуга. „ Стартирането на TDC съответствува с въвеждането на спомагателен сателитен транспондер в DTH услугата на Булсатком. Вече можем да прибавим нови 17 вълнуващи канала от разнообразни жанрове, както и да подобрим качеството на картината “, добавя Станислав Георгиев. Въпреки затруднената конюнктура в България, компанията съумява да осъществя плана в период и стартира лъчение на 17-те нови ТВ канала за клиентите си на сателитна телевизия, активирайки 6-ти сателитен транспондер, което усилва каналите през сателитен достъп до над 110 ТВ и радио стратегии.
Благодарение на инвестицията, Булсатком ще има опция да уголемява обсега на предлаганите стратегии и през идващите години. В пакета нововъведения се включва и нов цифров Set Top Box, който дава опция на феновете да записват част от каналите, а също обезпечава достъп до повече ТВ стратегии, предлагани от Булсатком.
С новите кино и софтуерни оферти, Булсатком ще предложи и два спомагателни кино пакета. Филмов пакет „ ДРАМА “ включва новите Timeless Drama Channel, Epic Drama, Movie Star и Crime & Investigation единствено за 2 лева на месец и цели да зарадва феновете на сапунени опери и ТВ сериали с богата гама сантиментални, драма, авантюристичен и освен поредици. „ CinemaXXX “ е спомагателен кино пакет с 6 ТВ канала най-вече със наличие за възрастни, още веднъж за 2 лева на месец. За клиентите, които желаят да имат достъп до цялостното обогатено портфолио от ТВ стратегии, Булсатком дава нов тарифен проект, Premium+ единствено за 19.99 лева на месец, който включва всички налични ТВ канали (с няколко изключения на спортни пакети), които са над 110 за клиентите на сателитна телевизия и над 240 за клиентите на IPTV.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР