ЕКСКЛУЗИВНО - Тайван, остров малко по-голям от щата Мериленд, има

...
ЕКСКЛУЗИВНО - Тайван, остров малко по-голям от щата Мериленд, има
Коментари Харесай

Тайван стои като основна отбранителна линия срещу глобалната война с Китай, критична за сигурността на САЩ

ЕКСКЛУЗИВНО - Тайван, остров малко по-голям от щата Мериленд, има голямо стратегическо значение освен за Съединени американски щати. сигурност и разцвет, само че също и за попречване на световна война, предизвести специфичен отчет на Heritage Foundation в сряда.

Напрежението сред Съединени американски щати и Китай по отношение на Тайван нараства през последните години десетилетие и мнозина се запитаха за какво Съединени американски щати биха рискували евентуална война с основния си противник за относително дребен остров.

„ Сигурността и просперитетът на Съединените щати зависят до шокираща степен от сигурен Тайван, който действа без значение от [Китайската национална република] КНР “, написа теоретичен помощник и специалист по Китай за Heritage Foundation Майкъл Кънингам в отчет, озаглавен „ Американският случай за Тайван “.

Членове на тайванския флот се движат на борда лодка за специфични интервенции по време на обучение като част от проява за медиите, с цел да покаже бойна подготвеност преди празниците по случай Лунна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР