ЕКСКЛУЗИВНО: Шерил Сандбърг каза пред Fox News Digital, че политиката

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Шерил Сандбърг каза пред Fox News Digital, че политиката
Коментари Харесай

Шерил Сандбърг настоява за осъждане на сексуалното насилие срещу еврейски жени от Хамас

ЕКСКЛУЗИВНО: Шерил Сандбърг сподели пред Fox News Digital, че „ политиката ни заслепява за нещо, което е изцяло явно “ – наказание на Хамас за обезчестяване и друго полово принуждение, осъществено против еврейски дами на 7 октомври.

Сандбърг, създателят на " Lean In " и някогашен основен действен шеф на Фейсбук, приказва пред Fox News Digital в коридорите на събитие, проведено от Израел в централата на Организация на обединените нации в понеделник.

Събитието, проведено от посланика на Израел в Организация на обединените нации Гилад Ердан, включва послание на Сандберг, сенатор Кирстен Гилибранд, видео послание на някогашния държавен секретар Хилари Клинтън и свидетелства от израелски служители на реда и други за бруталността на офанзивите на Хамас и за „ откриване на ужасите и шокиращите актове на полово принуждение, осъществени “ против дами на 7 октомври.

Шерил Сандберг приказва на събитие, проведено от посланика на Израел в Организация на обединените нации, за бруталността на офанзивите на Хамас и за „ разкритие на ужасите и ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР