Ексклузивно пред говори певицата Диона, след като в края на

...
Ексклузивно пред говори певицата Диона, след като в края на
Коментари Харесай

Диона ексклузивно пред NOVA: Посягала съм към наркотиците, но не употребявам редовно

Ексклузивно пред приказва певицата Диона , откакто в края на януари беше спряна за инспекция от „ Пътна полиция ”, а пробата ѝ за опиати регистрира кокаин. 

" Никога не съм си разрешавала да използвам опиат или неразрешено вещество и да се кача да карам, да застана пред камера или да подхваща каквато и да било сериозна активност. Никога ". Това заяви Диона пред Мариян Станков - Мон Дьо.

На 23 против 24 януари 2024 година полицията стопира за инспекция певицата, до момента в който кара по бул. „ България ” в столицата.

„ Всичко помня от този миг. Нямам какво да укривам. Прибирах се от снимачен ден, доста дълъг и уморителен. Отивах към у дома, нямах самообладание да си легна, бях доста изморена. Към 4 ч. сутринта ме стопираха за рутинна инспекция, желаеха ми документи, аз ги предоставих. Помолиха ме да създадем тест за алкохол, той беше негативен. След това ме помолиха да създадем същия за опиати. Казаха ми, че е позитивен за кокаин, бях доста учудена ”, споделя певицата.

По думите ѝ когато я задържат в Шесто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, взимат персоналните ѝ движимости и я събличат, с цел да я претърсят.

„ На мен такова нещо ми се случва за първи път в живота. Неприятно, гадно, срамно. Не откриха нищо в мен, заведоха ме в килия. Прекарах там безпределно време. Уплаших се доста ”, споделя още Диона.

„ Има две доста значими неща, които желая да кажа. Първото е, че аз към момента нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите, с които работим по случая също нямат такава информация. Първо доближи до медиите, което не знам какъв брой е вярно и правдиво ”, съобщи тя и добави: „ Другото, което желая да кажа е, че в пробите  се регистрира „ съществуване на ”, а не „ под влияние на ”. Тоест може да си използвал обратно във времето и то да седи в кръвта с дни, седмици, месеци даже. Сигурна съм, че тестът ми ще бъде негативна, тъй като съм сигурна в себе си ”, изрично съобщи Диона.

Диона изясни, че съответно за нейната фотография дружно с артиста Константин, провокирала огромен публичен отзив, желае да се извини.

„ Ако би трябвало да се оправдавам за нещо, то е за моята преекспонирана самозащитна реакция. Да, съответно за това мое държание бих желала да се извиня, тъй като си давам сметка, че сходна смешка не е образец за подражателство ”, сподели певицата.

„ Аз постоянно не взимам опиати, посягала съм. Пробвала съм за първи път няколко години откакто пристигнах в София, на 20 година Сега съм на 28 година ”, признава певицата.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР