Ексклузивни кадри!: Разследване на скандала със сваления руски самолет разкрива

...
Ексклузивни кадри!: Разследване на скандала със сваления руски самолет разкрива
Коментари Харесай

Ексклузивни кадри!: Разследване на скандала със сваления руски самолет разкрива опити да се скрие истината…

Ексклузивни фрагменти!: Разследване на абсурда със сваления съветски аероплан разкрива опити да се скрие истината… Те са оповестени от журналиста и политически анализатор Григор Лилов. Журналистът разгласява в своя Facebook разкрития и редица несъответствия в тиражираната версия за свалянето на самолета.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Разследване на абсурда: ИМАЛО ЛИ ПЛЕННИЦИ В ПАДНАЛИЯ (СВАЛЕНИЯ) РУСКИ САМОЛЕТ? И АКО Е ИМАЛО, ЗАЩО СА ГИ КАРАЛИ НЕ КЪМ ФРОНТА, А В ПРОТИВОПОЛОЖНА ПОСОКА – НАВЪТРЕ В РУСИЯ? А АКО Е НЯМАЛО, ЗАЩО СА МЪРТВИ?. Русия упрекна Украйна, че със зенитна ракета е свалила през вчерашния ден съветския аероплан, пренасящ към летището в Белгород (близо до границата) украински военнопленници за замяна. Твърди се, че в региона на злополуката са открити късчета от такава зенитна ракета. Някои украински медии в началото оповестиха, базирайки се на неизвестен боен източник, че Украйна е свалила аероплан Ил-76, претрупан с ракети С-300. Зеленски прикани за интернационално следствие и съобщи, че е стартирано украинско. Украинският комисар по правата на индивида Дмитро Лубинец написа в Telegram, че към момента „ обяснява информация “ за злополуката. „ Призовавам представителите на медиите и украинските жители да се въздържат от прибързани изводи и да се доверяват единствено на публични източници “, сподели той.
Няколко часа след злополуката Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна излезе с публично изказване
(https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02d3aJKUYjbbWyU9S1a7FC4W3VWn71v5vFJxGbpZNApYRdrwJ1ti81NDTCQPmN4y7Jl ) В него ведомството отбелязва, че ракетните удари по региона на Харков в Украйна в последно време са се нараснали. И споделя, че този факт е (цитат) „ директно обвързван с по-големия брой военнотранспортни самолети, които се насочват към летище Белгород. Вземайки поради това, украинските въоръжени сили ще продължат да подхващат ограничения за заличаване на средства за доставка и надзор на въздушното пространство. С цел унищожаване на терористичната опасност. “,.
Но като цяло в украинските реакции се стеле гъста мъгла. Според публични изказвания „ казусът се обяснява ”.
Руски военни и държавни дейци предизвестиха, че на този декор никаква замяна на пленници не е допустима и всевъзможни такива договаряния ще бъдат прекратени. Но изказване за такива дейности от Путин няма, както и от Зеленски. Русия се пробва да сложи въпроса в Организация на обединените нации и да провокира резолюция, само че към този момент не съумява..
ВЕРСИЯТА
. Самолетът Ил-76 (снимка № 1) с 6 души екипаж и 3 съпровождащи лица е превозвал 65 украински пленници за замяна съгласно съветските източници. Според украински източници е превозвал ракети С-300. В този ден за замяна са били планувани по 192 души съгласно моята информация. Москва твърди, че втори изхвърчал аероплан с 80 лица за замяна неотложно е върнат назад. Украинската оповестява, че съветските военнопленници са били докарани за замяна до границата на бойните дейности.. Руските източници настояват, че в корпуса са открити осколки от зенитни ракети, както и на полето, където се е разрушил. При нарастване на някои от фотосите на останките се вижда по какъв начин са надупчени като сито. Т.е. е използвана зенитна ракета. Те се взривяват на десетина метра от самолета. Техните бойни глави носят хиляди осколки, които като облак от стрели (в някои ракети осколките в действителност са стрелички) надупчват гъсто корпуса и го вършат на сито.
Така че изцяло е позволена версията за украинска ракета. Ил-76 са транспортни самолети за едрогабаритни товари и за въздушни десанти. Т.е. има за какво да се смъкна.
. В редица съветски медии се оповестява, че водачите са се обадили на контролната кула две минути преди злополуката. За да оповестяват, че към тях „ лети ракета ” и ще се опитат да й избягат. После връзката ненадейно се разпаднала и радарите изгубили самолета.
Идиотщиниии!
И орлови очи да имаш, не може да я видиш с изключение на на занимателен каданс поради скоростта й. Скоростта на звука е към 343 метра в секунда. Около, тъй като зависи от плътността на атмосферата (т.е. атмосферното налягане и височината) Тази скорост се назовава Max. Скоростта на една зенитна ракета, да вземем за пример „ Пейтриът ” е 3+ Max или над километър и нещо изминат за секунда време. Невъзможно е да се види и наблюдава, камо ли пък при ниска височина на полета. Абсурд! На възможни съперници ще припомня, че човешкото око не схваща добре бързите скорости. Например не виждаме, че електрическата крушка проблясва 50 пъти в секундата (честотата на тока). Или спиците на колелата на велосипеда ни се сливат, когато се движи бързо.. Очаквах на оповестените записи и фотоси от съветски медии от мястото на злополуката останките да са разпръснати на по-голяма повърхност. Но пък ВИДЕОТО на линковете, които давам, демонстрира, че самолетът е цялостен и не пада, въпреки че се спуска прекомерно стръмно..
….. СЪОБЩЕНИЯТА
. Преди да бъде обявено за самолетната злополука, управляващите в Белгород издадоха предизвестие в 10:12 часа московско време, към жителите ( https://t.me/vvgladkov/4848 ) за допустима наближаваща ракета. (давам и скрийншот № 2 с изключение на линка). Понеже тя не беше извършена, 31 минути по-късно, в 10:43 часа губернаторът анулира ( https://t.me/vvgladkov/4849 ) паниката. (давам и скрийншот № 3 с изключение на линка) Малко по-късно – в 11:15 московско време самолетът катастрофира. Хм, паника е имало, само че нахлуване – не, само че паника е нямало, а нахлуване – да! Странна работа, нали?!.
ВИДЕОТО –КЛЮЧ КЪМ ИСТИНАТА
. Твърди се, че самолетът е почнал снишаване за кацане на летището в Белгород от към 8500 метра височина. Летището в Белгород е на 30 километра от границата на съприкосновението сред Русия и Украйна. И до нея води централен път и от едната, и от другата й страна. Малко над 2 километра височина е стартирала драмата. Разбиването в земята е единствено на на няколко километра от съветското село Яблоново. Няма потърпевши къщи и поданици. То е на 56 км североизточно от Белгород – т.е. по-навътре в съветската територия и надалеч от централни пътища.
Давам две видеа, като подбрах допустимо най-ясните от стотиците техни изявления в медии, осведомителни организации, включително и съветски, включително и ТАСС, вкл и от съветската държавна телевизия RTVi.
Първото в наедрял проект и на занимателен каданс https://twitter.com/i/status/1750126378542829689 и второто (от което първото като фрагмент е извадено) и от други източници. Може да го видите тук на някой от източниците https://t.me/CITeam/3945 https://youtu.be/dALwGgVGlas https://www.youtube.com/watch?v=OFYXlZtsFwQ https://www.youtube.com/watch?v=OFYXlZtsFwQ… Първоизточникът на видеото не съумях да разпознавам правдиво нито в обществените мрежи, нито в канала Телеграм. Формално е Телеграм канала „ Блатгород ”. Но зад формалното стои сякаш очевидец, снимал драмата. Пиша сякаш очевидец, само че зад него е незнайна големина. Защото не е ясно по какъв начин и за какво е снимал тази пустота тъкмо в същото време, в тази минута и в нужната посока на хоризонта…
Разбира се, случайността е велика мощ, само че и дяволът си няма работа и се бърка в нея, като я „ настройва ”.
Засега няма отговор на въпроса. Не съм лимитирал в кръгче самолетът, с цел да има изясненост на картината. За да видите самолета добре: при започване на видеото той е доста ниско над постройката в центъра на екрана, малко вляво от центъра й, след това се се вижда над каросерията на преминаващ камион и се изгубва зад нея, а след отминаването му не се вижда поради къщи и дървета и къщите. След към 6 секунди следва гърмеж. Селото не е наранено..
КАК съдебна експертиза ЛЪЖЕ!
. Странни са радарните разпечатки от полета му. Този лайнер Ил-76 на военно-въздушните сили на Русия (скрийншот 1) с бордов номер RA-78830 е направил в денонощието на злополуката забавен полета RFF8314 ( https://www.flightradar24.com/data/flights/rff8319#33ba78b2 ), Трудно ми е да допускам, че даже да е тръгнал в дребните нощни часове на денонощието (въпреки данните) е съумял да стигне до Сирия. Да се върне назад в Русия. Да натовари военнопленници и малко преди обяд да се разбие с тях.
Невъзможно е!
Защото последният му сигнал – покрай Кипър, преди да изключи транспондера е в в 10.10 московско време. А злополуката е станала в 11.15 московско време. По времето на този финален сигнал се е подготвял да кацне в Сирия. Височината е паднала от 9 144 метра на 6 187 метра за метод към съветската военна база Хмеймим там..   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР