Ексклузивни кадри как голям ротвайлер вилнее в двора на детска

...
Ексклузивни кадри как голям ротвайлер вилнее в двора на детска
Коментари Харесай

ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ! Ротвайлер вилнее в двора на детска градина

Ексклузивни фрагменти по какъв начин огромен ротвайлер вилнее в двора на детска градина във Враца изпрати четец на “. Видеото и фотосите са направени преди дни в двора на някогашната детска градина в региона на Стария пазар.
Оказва се обаче, че това не е индивидуален случай.

След като от към 3 години образователното заведение не действа, дворът му се е трансформирал безусловно в джунгла, в която с изключение на на пълзящи змии, хората от квартала постоянно стават очевидци на тренировки на големи нападателни кучета.
Жвеещите край детската градина описаха, че ситуацията от ден дневно става все по-нетърпимо. Стопаните на кучета ги водят в двора на забавачката, където ги пускат да вършат каквото си желаят.

Най-често обаче ставали боеве сред четириногите, които вдигали врява до небесата. Някои от хората дефинираха региона на градината като "зоната на здрача ", тъй като през нощта там се събирали и улични кучета, които виели чак до сутринта.
„ Това тук е джунгла! Сградата и двора са обрасли с трева и плевели, в които може да се крият освен змии, а цели лами. Другият проблем са кучетата. Въобще ситуацията е плачевно “, описват възмутени хората.

Други пък разясняват: „ Защо закриха детската градина и зарязаха постройката на произвола на ориста. Сега се вижда какъв брой съзнателен собственик е община Враца “.
Живеещите в квартала се надяват скоро виновните институции да намерят решение на казуса им, защото е въпрос на време някой да стане жертва на свирепите животни.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР