Ексклузивни доказателства! Стотици жалби за нарушена интелектуална собственост заливат ежедневно

...
Ексклузивни доказателства! Стотици жалби за нарушена интелектуална собственост заливат ежедневно
Коментари Харесай

Лъснаха кражбите на мебели "Виденов", босовете се измъкват по терлици от правосъдието


Ексклузивни доказателства! Стотици тъжби за нарушена интелектуална благосъстоятелност заливат всекидневно страницата на неточния търговец

 

Наглата кражба на авторски права от български и международни фотографи, осъществена от мебели " Виденов " е на път да остане безнаказана, сигнализират консуматори в обществените мрежи. След като медията ни първа заяви за безочливото заграбване на непознат фотографски труд посредством онлайн игра с фрагменти от български естествени забележителности, от компанията с половин уста оповестяват, че били избрали нови спечелили, а крадените фрагменти били " дисквалифицирани ".

 

Закъснялата реакция идва на фона на идни инспекции от Комисия за защита на конкуренцията и КЗП, защото сякаш почтената игра нарушава основни закони в правния мир и е в прорез с европейските правила за лоялна търговия.

 

Нещо повече - мебели " Виденов " близо месец крият от публиката потребителските тъжби против подправения конкурс. Днес ние предоставяме извънредни фрагменти от недоволствата на клиенти и наблюдаващи. Според тях фотографията, спечелила първа премия е дело на фамозен канадски фотограф, а втората е дело на Валентин Вълков, който снима с дрон естествения парк на Айтос.

 

Припомняме, че мебели " Виденов " проведоха конкурс за най-оригинално авторско изображение на естествена забележителност в България като част от акция, промотираща интериор родно произвеждане. Според известието на компанията във фейсбук, спечелилите са били избрани от особено ангажирани " артисти-колаборатори ". Къде са гледали въпросните арт-партньори и за какво са позволили мебели " Виденов " да се гаврят с непознат труд, оставяме на способените органи.

Източник: crimesbg.com









Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР