Ексклузивната онлайн оферта на Yettel този месец идва със страхотна

...
Ексклузивната онлайн оферта на Yettel този месец идва със страхотна
Коментари Харесай

Yettel пуска отстъпка до 300 лв. за iPhone 14 Pro и iPhone 14 Plus

Ексклузивната онлайн оферта на Yettel този месец идва със страхотна отстъпка до 300 лева за два от най-желаните модели от настоящата серия iPhone 14 – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Plus. Само на yettel.bg до края на празничния май почитателите на Apple ще имат опцията да се снабдят с последно потомство смарт телефон на марката с огромна отстъпка при сключване на двугодишен контракт с проект Total или Total Unlimited.

iPhone 14 Plus разполага с нов, по-голям 6,7-инчов екран. Моделът включва актуализирана система с две камери, създаващи зашеметяващи фотоси и видео с TrueDepth технология и Photonic Engine. Смартфонът работи с чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор, който предлага невероятна продуктивност и вградени функционалности за сигурност и отбрана на персоналните данни. iPhone 14 Plus има и впечатляващо дълъг живот на батерията и предлага оптимално 5G преживяване. До края на месец май iPhone 14 Plus 256GB се предлага с 250 лева отстъпка от постоянната цена и може да бъде взет от онлайн магазина на Yettel за 1849,99 лева в брой вместо за 2 099,99 лева или на лизинг за 88,99 лева вместо за 100,99 лева с Total Unlimited 59.99 и контракт за 2 години

iPhone 14 Pro е смарт телефонът от най-високия клас на Apple сега. Моделът, който идва с 6,1 “ екран, се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран тил от матово стъкло и водоустойчивост IP68 и екран, предпазен от Ceramic Shield. Като флагман, той работи с по-бързия чип A16. При него към този момент няма разрез за системата с TrueDepth камера, като вместо това Apple е възприела така наречен „ динамичен остров “ – разрез с форма на капсула в горната част на екрана, в който се намира оборудването на камерата и който може да трансформира формата и размера си благодарение на програмен продукт според от това какво се показва на екрана.

iPhone 14 Pro разполага с нов Super Retina XDR екран с усъвършенствана ProMotion технология, която дава опция за Always-On екран – за първи път при iPhone. Той е вероятен с помощта на новата периодичност на освежаване от 1 Hz до 120 Hz дружно с усъвършенствани енергоефективни технологии. Когато Always-On екранът е деен, времето, уиджетите и дейностите в действително време остават налични с един взор когато и да е, а тапетът е затъмнен.

В допълнение към технологията Always-On Super Retina XDR екранът на iPhone 14 Pro предлага по-висока пикова HDR бляскавост – до 2000 нита. Има и най-високата пикова бляскавост навън в смарт телефон и е два пъти по-ярък от iPhone 13 Pro, когато е в слънчеви условия. До края на месец май моделът се предлага с 300 лева отстъпка от постоянната цена и в този момент може да бъде взет за 2069,99 лева в брой вместо за 2369,99 лева или на погашение за 99,59 лева вместо за 113,99 лева с Total Unlimited 59.99 и контракт за 2 години.

Повече за офертата и цялостните ѝ условия можете да откриете на на оператора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР