Ексклузивната онлайн оферта на Yettel през август идва с със

...
Ексклузивната онлайн оферта на Yettel през август идва с със
Коментари Харесай

Yettel дава 300 лв. онлайн отстъпка за iPhone 14 Pro


Ексклузивната онлайн оферта на Yettel през август идва с със супер отстъпка за бестселъра iPhone 14 Pro 5G във версията му с 256 GB вградена памет. Само на до края на месеца всички почитатели на Apple могат да се възползват от огромното понижение и да се снабдят преференциално с настоящия флагман на марката при сключване на двугодишен контракт с проект Total или Total Unlimited. А за едно в действителност неустоимо предложение телекомът дава не две, а три години безвъзмездна гаранция за всеки смарт телефон в каталога си, а поръчката от онлайн магазина е с безвъзмездна доставка за цялата страна.

iPhone 14 Pro е смарт телефонът от най-високия клас на марката сега. Приковава погледите с новия 6,1 " Super Retina XDR екран с усъвършенствана ProMotion технология, която дава опция за Always-On функционалност - за първи път при iPhone. Тя е допустима с помощта на новата периодичност на освежаване от 1 Hz до 120 Hz дружно с усъвършенствани енергоефективни технологии. Когато Always-On екранът е деен, времето, уиджетите и дейностите в действително време остават налични с един взор когато и да е, а тапетът е затъмнен. В допълнение към технологията Always-On Super Retina XDR, екранът на iPhone 14 Pro предлага по-висока пикова HDR бляскавост - до 2000 нита. Има и най-високата пикова бляскавост навън в смарт телефон и е два пъти по-ярък от iPhone 13 Pro при слънчеви условия.

iPhone 14 Pro се подрежда до най-хубавите камерафони на пазара с новаторската си 48 МР камера, допълнена от две 12 МР датчика и 12 МР селфи камера. Тя идва със специфичен портретен режим с разширено боке, надзор на дълбочината и опция за 4K видеозапис при 24 fps, 25 fps, 30 fps или 60 fps. Надградени са и опциите за снимане в нощен режим за неповторими фрагменти при ниска осветеност, а на разположение е и адаптивната мълния True Tone, Фотонен мотор, Deep Fusion, както Smart HDR 4 за фотоси.

iPhone 14 Pro се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран тил от матово стъкло с водоустойчивост IP68 и екран, предпазен от Ceramic Shield. Моделът работи с по-бързия чип A16 и при него към този момент няма разрез за системата с TrueDepth камера, като вместо това Apple е възприела така наречен " динамичен остров " - разрез с форма на капсула в горната част на екрана, в който се намира оборудването на камерата и който може да трансформира формата и размера си благодарение на програмен продукт според от това какво се показва на екрана.

Този август потребителите могат да вземат страхотния iPhone 14 Pro 5G 256GB от yettel.bg с 300 лева отстъпка за 2069,99 лева в брой с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 24 месеца или на погашение за 99,59 лева на месец за 24 месеца.

Повече за извънредната онлайн оферта на Yettel можете да видите
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР