Ексклузивна новина взриви мрежата преди минути, а именно - Ива

...
Ексклузивна новина взриви мрежата преди минути, а именно - Ива
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Ива Софиянска роди! Никой не знаеше, че е бременна! (СНИМКИ)

Ексклузивна вест взриви мрежата преди минути, а точно - Ива Софиянска роди! Да, дъщерята на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски към този момент е родител на трето дете, а куриозното е, че никой не знаеше даже, че е бременна. Явно тайната е била защитавана строго, само че е необичайно за какво при все, че тя към този момент има две деца и не е крила бременностите си.

Явно е чисто поверие, или повода е съвпадането на бременността й с връщането на свекър й Васил Божков в България и абсурда около него. Защото, да - третото дете на Ива Софиянска не е от някой различен, а от законния й брачен партньор Антон Божков, сина на Васил Божков.

Двамата са семейство от дълго време и се радваха на две дечица, а в този момент гушкат и третото - за благополучие. Новината е изцяло доказана, освен това персонално от родителите със фотография.

Ива Софиянска и Антон Божков се снимаха в мрежата, дружно с двете си предходни хлапета, плюс бебчето, което Антон е гушнал на ръце. " Нека това благополучие да е наше и да го имаме през целия си живот ", написа Ива Софиянска - Божкова. Тя загатна и за рожден ден в фамилията, само че на кого е той, към момента не е ясно, тъй като датата на Божкова не е упомената в интернет.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР