Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове

...
Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове
Коментари Харесай

Популярни спортисти от бойната сцена превземат студиото на boec.bg

Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове и изкуства в българския ефирен ефир, квалифициран напълно от известни български бойци и треньори чака феновете в ефира на Bulgaria ON AIR тази неделя, от 19:00 часа.

Повод за специфичния епизод е отбелязването на сполучливото осъществяване на 100-тното издание на " BOEC.BG ", което запечатва срещи с едни от най-големите спортисти от бойната сцена от България и света, вълнуващи персонални истории и професионални церемония вечери на най-високо равнище.
 Министър Красен Кралев връчи почетен плакет на ММС на джудиста Ивайло Иванов
Министър Красен Кралев връчи почетен плакет на ММС на джудиста Ивайло Иванов

Иванов реализира следващия огромен триумф в кариерата си, откакто завоюва бронзов орден на " Мастърса " в Доха

На 17 януари, екипът на " BOEC.BG " ще отстъпи мястото си на своите герои, където представители на бойните спортове ще влязат в ролята на водещи, кореспонденти, оператори, монтажисти и редактори. За да основат още по-празнична атмосфера, част от най-големите звезди от българската бойна сцена ще насочат и своите поздравления към предаването. В ролята на водещ на извънредния епизод на " BOEC.BG " ще влезе ММА боецът Живко Стоименов, а специфичен посетител в студиото ще бъде различен атрактивен български военен спортист - Владислав Кънчев.

Какви тематики ще дискутират двамата първенци и кои състезатели ще влязат в ролята на кореспонденти в юбилейното празнично издание на единственото предаване за бойни спортове у нас - ще разберете на 17-ти януари, от 19:00 ч., по Bulgaria ON AIR.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР