Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове

...
Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове
Коментари Харесай

Популярни бойци превземат студиото на BOEC.BG - slava.bg

Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове и изкуства в българския ефирен ефир, квалифициран напълно от известни български бойци и треньори чака феновете в ефира на Bulgaria ON AIR тази неделя, от 19:00 часа.
Повод за специфичния епизод е отбелязването на сполучливото осъществяване на 100-тното издание на „ BOEC.BG “, което запечатва срещи с едни от най-големите спортисти от бойната сцена от България и света, вълнуващи персонални истории и професионални церемония вечери на най-високо равнище.
На 17 януари, екипът на „ BOEC.BG “ ще отстъпи мястото си на своите герои, където представители на бойните спортове ще влязат в ролята на водещи, кореспонденти, оператори, монтажисти и редактори. За да основат още по-празнична атмосфера, част от най-големите звезди от българската бойна сцена ще насочат и своите поздравления към предаването. В ролята на водещ на извънредния епизод на „ BOEC.BG “ ще влезе ММА боецът Живко Стоименов, а специфичен посетител в студиото ще бъде различен атрактивен български военен спортист - Владислав Кънчев.
Какви тематики ще дискутират двамата първенци и кои състезатели ще влязат в ролята на кореспонденти в юбилейното празнично издание на единственото предаване за бойни спортове у нас - ще разберете на 17-ти януари, от 19:00 ч., по Bulgaria ON AIR.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР