Ексхумацията на Миглена, починалата във врачанската Спешна помощ, е показала

...
Ексхумацията на Миглена, починалата във врачанската Спешна помощ, е показала
Коментари Харесай

Извънредно! Миглена починала от рак на белия дроб

Ексхумацията на Миглена, умрялата във врачанската Спешна помощ, е посочила евентуална причина за гибелта рак на белия дроб в последна фаза. Това оповестиха врачански медии.

По информация на „ Конкурент “, дамата е имала рак на белия дроб от към 2 години. Пиела е мощни болкоуспокоителни, твърди още нашият източник, поискал анонимност.

Според в допълнение следствие на „ Конкурент “ Миглена е имала тежък диабет.

Властите проверяват и за какво отводът от аутопсия е подписан от сестра й Таня Иванова, а не от някой от родителите й Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи.

И още нещо, до което доближи медията – 6-годишният наследник не е единственото дете на Миглена. Той е третата й рожба, като има двама братя, навършили пълноправие.

" Зовнюз " добавя, че по времето, когато Миглена е докарана в Спешна помощ, дежурната лекарка е приемала тъкмо дамата на индивида, снимал клипа. Съпругата е имала потребност от кардиологична помощ.
Свързани вести Шефът на здравната комисия с коментар за гибелта на 43-годишната жена от Враца Трагедията с умрялата жена във Враца: Лекар сигнализира за сериозен проблем с фрагментите Сестрата от Спешното във Враца, където умря жена, със скандално пояснение Министър Сербезова ревизира случая с умрялата жена във Враца
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР