Екшънът Убийствен влак с участието на Брад Пит оглави оглави

...
Екшънът Убийствен влак с участието на Брад Пит оглави оглави
Коментари Харесай

Екшънът „Убийствен влак“ с Брад Пит оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Екшънът " Убийствен трен " с присъединяване на Брад Пит оглави оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, оповестяват международните организации.
Продукцията на " Сони пикчърс " осъществя доходи от 30,1 милиона щатски $ в дебютния си уикенд в киносалоните в Съединени американски щати и Канада.

Представянето на “Убийствен трен ” е безапелационно, само че не и впечатляващо за филм, чието снимане коства 90 милиона щатски $ и е с присъединяване на звезда от ранга на Брад Пит. Дори и да върви добре в идващите седмици, в киносалоните няма да се появяват огромни и дълго чакани продукции до края на август, отбелязва Асошиейтед прес.

В екшъна, дело на режисьора Дейвид Лий, в бърз трен от Токио към Киото пътуват няколко убийци, като всеки е с задача. В международния бокс-офис продукцията с Брад Пит, Джоуи Кинг, Арън Тейлър-Джонсън, Брайън Тайри Хенри и други, осъществя приходи от 32,4 милиона щатски $ в дебютния си уикенд. 
Краят на лято постоянно е спокоен интервал в кината и по този начин ще е и тази година. Това  вероятно ще понижи инерцията, набрана от " Топ Гън: Mаверик “, " Джурасик парк: Господство ”, " Миньоните 2 “ и други, разяснява Асошиейтед прес. След сезон, тласнал бокс-офиса покрай равнищата отпреди коронавирусната пандемия, в този момент отново евентуално ще стане много умерено.

" Определено ще бъде по-тихо като мъртвило след стихия “, споделя Пол Дергарабедян, старши медиен анализатор в компанията " Комскор ". Той напомня, че се чака излизането на блокбастъри като " Черната пантера: Уаканда вечно " и " Аватар 2 ”. 

На второ място в северноамериканската ранглиста е анимацията " DC Лигата на супер-любимците " , чиито персонажи приказват с гласовете на звезди като Дуейн Джонсън, Кевин Харт и Киану Рийвс. Тя инкасира доходи от 11,2 милиона щатски $ във втората седмица от излизането си в киносалоните. 
“Не! ” на режисьора Джордан Пийл е на трета позиция, като продължава положителното си показване. Продукцията осъществя 8,5 милиона щатски $ в третия уикенд на екран в Съединени американски щати и Канада. Общите доходи възлизат на 98 милиона щатски $.  

Четвъртото място заема " Тор: Любов и гръмотевици " с Крис Хемсуърт, Натали Портман и Крисчън Бейл. В петата седмица от излизането си филмът реализира доходи от 7,6 милиона щатски $, с които постъпленията му в бокс-офиса на Северна Америка стават общо 316,1 милиона $, а в интернационалния - 699 милиона щатски $.   " Тор: Любов и гръмотевици " обаче остава надалеч от постъпленията на излезлия през 2017 година “Тор: Рагнарок ”, спечелил 854 милиона щатски $ в целия свят. 

На пета позиция са “Миньоните 2 ” с доходи от билети в Съединени американски щати и Канада за миналия уикенд, възлизащи на 7,1 милиона щатски $. 
Трилърът “Убийствена игра ” (``Bodies Bodies Bodies') с Мария Бакалова потегли на 5 август единствено в шест киносалона в Ню Йорк и Лос Анджелис, като реализира 226 525 щатски $ доходи, отбелязва Асошиейтед прес.  Продукцията излиза по екраните на всички места в Съединени американски щати този петък, 12 август.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР