Екшънът стана извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното

...
Екшънът стана извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното
Коментари Харесай

Екшън в парламента! Руди Гела наби Искрен Митев от ПП-ДБ

Екшънът стана отвън обсега на телевизионните камери, които наблюдават пленарното съвещание

Брутална сцена се разигра преди минути в Народното събрание. Независимият Радостин Василев и Искрен Митев от ПП-ДБ се сбиха брутално. Двамата си размениха юмруци, само че зад тила на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, където няма камери. 

Напрежението се повиши в края на парламентарните въпроси към премиера Николай Денков до момента в който на трибуната е депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.

Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев потеглиха да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската естрада. В този миг Радостин Василев влезе в диалог с ръководителя Росен Желязков. Той настояваше да получи право на втори въпрос към премиера Денков, само че бе отсечен. Екшънът настъпи, откакто минаващият наоколо Искрен Митев му подвикна нещо, а Радостин Василев, по-известен като Руди Гела, скочи и го атакува.

Според очевидци той е съумял два пъти да удари, освен това много съществено с пестник в лицето и тялото нежния Искрен Митев. 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР