Екшън звездата от 80-те и 90-те години Стивън Сегал стана

...
Екшън звездата от 80-те и 90-те години Стивън Сегал стана
Коментари Харесай

Стивън Сегал е поредният актьор обвинен в сексуален тормоз

Екшън звездата от 80-те и 90-те години Стивън Сегал стана следващият артист, упрекнат в полов тормоз. В рамките на няколко часа, той получи удари от три свои колежки.

Първо актрисата Джулиан Маргулис разгласи, че през 1989 година била поканена на среща в хотелска стая за кастинг. Пристигайки на мястото, там бил единствено Сегал, който демонстративно носел на кръста си револвер. Тя побързала да избяга от стаята.

Последва известие в " Туитър " от актрисата Порша де Роси, че до момента в който са работили по общ план, на който Сегал бил и продуцент, тя посетила офиса му. Там Сегал споделил, че за триумфа на кино лентата е значимо да си проличава, че сред двамата има мощно привличане. След, което бутнал де Роси да седне и си свалил панталоните.

Актрисата обаче съумяла да избяга и се обадила на сътрудника си, която единствено отбелязала, че Сегал не е от типажа, по който Порша де Роси си пада. Както е известно актрисата е хомосексуална и е омъжена за телевизионната водеща Елън ДеДженерис, чиято фамилия одобри. ДеДженерис показа туита на Порша де Роси измежду своите 75 млн. почитатели с бележката, че е горда със своята брачна половинка.

Няколко часа по-късно и Джени Маккарти напомни свое неприятно прекарване със Сегал, за което е разказвала още през 1998 година. Случката станала през 1995 година, при кастинг за кино лентата " Под блокада " 2.

В стаята за кастинги били единствено Маккарти и Сегал, който по това време е и продуцент на лентата. Актьорът изискал от претендентката за ролята да седне до него на дивана, само че тя отказала.

Тогава Сегал подхвърлил, че във кино лентата има голи подиуми и той няма по какъв начин да реши дали Маккарти е подобаваща, до момента в който тя е с облекла. Актрисата отвърнала, че спецално е разговаряла с сътрудника си, която я уверила, че в тази роля няма голи подиуми.

Сегал обаче отбелязъл, че приказва за голота, когато камерата не работи и настоял да се съблече. Маккарти за следващ път настояла просто да си прочете репликите, като коментарът бил " Е, най-малко гърдите си няма ли да ми покажеш ".

Ядосана актрисата му изкрещяла да си купи нейното видео за " Плейбой " и напуснала стаята. В следствие обаче била застигната от Сегал, който я предизвестил да не споделя на никого за случката.

Стивът Сегал, който сега е на 65 години, досега не е разяснява обвиняванията. През предходната година той влезе в светлината на прожекторите, поради полученото съветско поданство от президента Владимир Путин.

Вълната от сигнали за полов тормоз потегли преди месец с обвиняване против продуцента Харви Уайнстийн. Последваха обвинявания против Кевин Спейси, Дъстин Хофман, режисьора Ларс декор Триер.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР