Екшън веселие и приключения с неочакван край ще предложи DIEMA

...
Екшън веселие и приключения с неочакван край ще предложи DIEMA
Коментари Харесай

DIEMA открива „Летен лагер“ в края на юни

Екшън забавление и завършения с непредвиден край ще предложи DIEMA това лято. Кампанията „ Летен лагер “ ще придвижи феновете в света на рисковите прекарвания всяка петъчна вечер от 22:00 ч. В продължение на 10 седмици почитателите на мощните чувства ще могат да се насладят на високи скорости, рискови игри на котка и мишка, незаконни схеми и зрелищен екшън.

Летящ старт на 30 юни ще дадат Джон Траволта и Робин Уилямс в комедията „ Стари кучета “. Чарли и Дан са двама другари и бизнес сътрудници във компания за връзки с обществеността, които са на път да сключат огромна договорка с японска компания. Малко преди този момент някогашната жена на Дан идва при него и му декларира, че е татко на седемгодишните й близнаци. Двамата остарели другари са принудени да стартират да се грижат за двете деца и тяхното куче.

Част от акцията „ Летен лагер ” ще станат още приключенията на героите във филмите „ Туристът “ (7 юли), „ Близнакът “ (14 юли), „ Спасители на плажа “ (21 юли), „ Българска социалистическа партия – Бесни Страшни Пенсии “ (28 юли) и „ Сахара “ (4 август).

На 11 август Том Харди ще влезе в подозрителен опит в приключенския приказен екшън „ Венъм “. В един от най-комплексните персонажи от вселената на Марвел ще се трансформира провокативният публицист Еди Брок. В опита да си да разобличи Карлтън Дрейк (Риз Ахмед), той става правоприемник на извънземното Венъм и се снабдява с невероятни супер сили. Тъй като Еди и Венъм имат потребност един от различен, с цел да реализиран задачите си, те от ден на ден се преплитат – не е ясно до къде се простира Еди и къде стартира Венъм.

Следващият петък, 18 август, Силвестър Сталоун ще се завърне като един от най-великите екшън герои на всички времена Джон Рамбо в екшън-трилъра на режисьора Ейдриън Грюнберг „ Рамбо: Последна кръв “. Емблематичният воин ще би трябвало да се изправи пред своето минало и да разкрие своите безмилостни бойни умения, с цел да реализира възмездие в една последна задача.

В последните две седмици от акцията феновете ще могат да се насладят на лентата от 2014 година с присъединяване на Дуейн Джонсън – Скалата „ Херкулес “ (25 август) и приключенския екшън „ Робин Худ “ (1 септември).

Не пропускайте акцията „ Летен лагер “ от 30 юни – всеки петък в 22:00 ч. по DIEMA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР