Екшън в центъра на Русе. Млад мъж е съборил и

...
Екшън в центъра на Русе. Млад мъж е съборил и
Коментари Харесай

Мъж буйства в центъра на Русе, ГДБОП го задържа

Екшън в центъра на Русе. Млад мъж е съборил и захвърлил знамената на България, които бяха поставени до постройката на регионалната и общинска администрация в града. Служители на общинското звено за надзор, защита, публичен ред и сигурност и служители на реда се пробваха да го задържат, само че той влезе в един от шадраваните на площад „ Свобода “. На мястото дойде и екип на ГДБОП, който се опита да загради мъжа.

Полицейските чиновници разговаряха с мъжа, само че той отхвърли да извърши разпорежданията им и продължи да се държи несъответстващо.

В един миг съумя да се измъкне и след къса гонитба бе хванат тъкмо до Паметника на Свободата. С помощта на електрошок беше укротен и отведен с кола за спешна помощ. От „ Спешна помощ “ прецизираха за Българска национална телевизия, че той е настанен в Центъра за психологично здраве.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе прецизираха, че открита самоличността му - русенец на 33 години.

Предстои документиране и изясняване на случая.

Преди към седмица същият мъж е сниман в региона на Цар Калоян по какъв начин тормози румънски туристи, като скача върху колата им, до момента в който е в придвижване. Видеото беше оповестено и публикувано в групи в обществените мрежи с предизвестие защо да внимават водачите от северната ни съседка, които минават през страната ни. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград потвърдиха за Българска национална телевизия, че след този случай мъжът е бил настанен в Психиатричната клиника в Бяла.

Автор: Андрей Кючуков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР