Екшън в столичното 53-то училище “Никола Хрелков“. Деца стреляха с

...
Екшън в столичното 53-то училище “Никола Хрелков“. Деца стреляха с
Коментари Харесай

Деца стрелят по съученици със сачми в столично училище, има ранени

Екшън в столичното 53-то учебно заведение “Никола Хрелков “. Деца стреляха с револвер с пластмасови сачми по други деца. Има засегнати възпитаници.

Малко преди 18 часа на 23 май, в столичното 53-то учебно заведение деца от четвърти клас играят футбол. Секунди по-късно играта им е прекратени от изстрели от страна на други 12, 13- годишни възпитаници.

Около 10 пълнителя били изстреляни по играещи деца, като всички са уцелени, а някои даже са засегнати, тъй като са уцелени по главата, врата и рамото. Не е ясно за какво се стига до тази пукотевица. Децата са помолили нападателите да спрат да стрелят по тях, само че траяли. Цялата обстановка се разиграла към 20 минути, споделя bTV.

" Ами играхме на това игрище футбол и пристигнаха може би шестокласници със сачми, дори още преди да влязат започнаха да ни стрелят и ние се опитвахме да им кажем да спрат, дори излязохме от учебното заведение и те ни подгониха “, сподели едно от потърпевшите деца.

" Започнаха доста да ни стрелят. Уцелиха ни по главите, в корема и ръцете “, добави друго.

Уцелени с жълти пластмасови топчета –  децата разказват оръжието като айрсофт револвер.

" Пистолет, който има пластмасови и железни топчета, а момчето, което ни стреляше несъмнено ни стреляше, тъй като несъмнено има някакъв проблем “, добави детето.

Децата изпитали мощни болки. Част от тях са насинени и със спукани капиляри. Свидетел на стрелбата става и Изабел.

" При което се чу един вик, надлежно едно дете беше уцелено в главата и след което едно във врата. След това един четвъртокласник стартира да се моли на тези, които стреляха да спрат. Според писъците, които чухме с най-хубавата ми другарка по този начин както бяха уцелени децата не беше добре въобще. Мисля, че се познаваха, само че не ми изглеждаше като че ли да имат някакви проблеми във взаимоотношенията, надлежно тези, които ги стреляха бяха на възраст 12, 13- годишни “, описа тя

След като деца стрелят по деца – причинителите бягат в посока парка на Горна баня.

" Стана ни гадно, нямаше по какъв начин да се замесим просто в действителност беше извънредно. Минаваха хора, тези, които стреляха не се съобразиха и с това. Тук имаше една майка и един татко с техните две дребни деца, които също популярност богу също не бяха уцелени, само че никой нищо не можа да направи по въпроса “, описа още тя.

Вечерта не е имало личен състав в учебното заведение, поради 24 май. Децата не са видели да е имало и защита на работа.

" Като цяло бяхме много изплашени. Едно от тези, които стреляха знам, че беше в това учебно заведение, само че го изгониха, поради нямаше положително образование “, добави свидетелката.

Подобна обстановка се случва за първи път, допълват учениците. А от учебното управление отхвърлят да разясняват случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР