Екшън в хранителен магазин е станал в град Баня, Карловско,

...
Екшън в хранителен магазин е станал в град Баня, Карловско,
Коментари Харесай

Екшън в Баня! Мъж нокаутира с юмрук чакащ на опашка, тълпа от роми на мястото

Екшън в хранителен магазин е станал в град Баня, Карловско, научи GlasNews.bg.

Подпийнал мъж от ромски генезис е чакал на опашката в магазина, в един миг обаче получил здрав пестник в региона на лицето от различен мъж, който също бил на опашката. Тогава подпийналият се строполил на земята. Предполага се, че при удара мъжът е примрял. Не е ясно каква е повода мъжът да нокаутира по-възрастния от него. Вероятно той е изрекъл думи, които не са се харесали на мъжа, раздаващ юмручно правораздаване.

Две от продавачките в хранителния магазин са създали опит да прикрият мъжа, който блъснал подпийналия, като го скрили в склада. Свидетел, поискал да резервира анонимност, показа пред екипа ни, че магазинерките са желали да изведат мъжа пред задния вход на хранителния обект. Планът им обаче се провалил.

Около 18:00 часа, когато се е случил случаят, пред хранителния магазин са се струпали доста хора, множеството от които роми. Част от тях отправили закани към мъжа, блъснал другия. " Знаем, че си ти. Ще ти се случи преживелица! ", споделили ромите.

На място незабавно е дошъл екип на полицията, а минути по-късно и екип на Спешна помощ.

Пострадалият при кавгата е превозен в болница, а нападателят е отведен от полицията, а по-късно пуснат. Двете дами, за които има данни, че са създали опит да прикрият нападателния мъж, също са откарани РУ-Карлово. Те ще дават показания за случилото се.

По доказана информация пострадалият и нападателят са поданици на град Баня.

На този стадий няма публична информация за положението на потърпевшия.

Очаквайте детайлности!

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР