Екшън с футболно-криминални отенъци се е разиграл преди дни в

...
Екшън с футболно-криминални отенъци се е разиграл преди дни в
Коментари Харесай

Нападнаха с пистолет играч от Серия А и пребиха агента му в Белград

Екшън с футболно-криминални отенъци се е разиграл преди дни в Белград. Това разкриват локалните медии, откакто детайлности за случая бяха разказани от сътрудника на играча на Лацио Адам Марушич в Италия.

Защитникът бе в състава на Черна гора за гостуването на Сърбия в европейска подготовка на 17 октомври, изгубена от отбора му с 1:3.

Инцидентът е станал предходната вечер в сръбската столица, твърди сътрудникът на Марушич – Урош Янкович, който е излязъл след вечеря в кафене до хотела на черногорците. С тях са били брачната половинка и майката на футболиста, която е на 60 година

Янкович разкрива, че при излизането от заведението, в неособено късен час (около 21:30 ч) тримата са заобиколени от спрени коли. Срещу тях са излезли двама младежи.

 Снимка: БГНЕС / EPA/BORIS PEJOVIC

Той посочва и имената им: братята Никша и Коста Терзич, които имат скандална популярност в Белград. Те са синове на изпълнителния шеф на Цървена звезда Звездан Терзич и също са покрай клуба. Основно се занимават с прехвърляния на играчи.

Шофьорът на автомобила, който е трябвало да откара тримата до хотела на Черна гора, е нападнат първи. Опитал е да избяга, само че колата му е блъсната и спряна от една от тези на нападателите. Така Янкович, Марушич, брачната половинка и майка му са били в капан на тротоара пред кафенето, където са атакувани от двамата братя и още двама нападатели.

Агентът е обичай с револвер по главата, гърдите и краката, като е в болничното заведение в Белград със счупена скула, повредена челюст и строшен ляв крайник. Има и пострадвания в региона на ребрата. В същото време футболистът, който опитал да му помогне, е държан с револвер, опрян до челото, от един от нападателите.

“На записите от охранителните камери се вижда всичко и се надявам полицията да си свърши работата. Това споделя в изявление за “Кориере дело спорт ” Янкович. – Бият ме на земята даже, откакто съм изгубил схващане.

Костадин Терзич е насочил револвер в лицето на Адам. Той тръгнал да се намесва и да ми оказва помощ. Това също се вижда.

Жена му пищи, а майка му е съвсем припаднала от шока на това, което се случва. ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР