Екшън на ГКПП Капитан Андреево. Наложило се е граничен полицай

...
Екшън на ГКПП Капитан Андреево. Наложило се е граничен полицай
Коментари Харесай

Защо се стигна до екшън със стрелба на „Капитан Андреево”

Екшън на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ". Наложило се е граничен служител на реда да стреля със стоп патрон поради буйстващ водач на камион. Всичко се развива на кантарите на граничния пункт, през които минават товарните коли.

Оказва се, че турският водач няма позволение за директно прекосяване и отхвърля да го заплати. Спира на кантара и не си потегля. Тогава на помощ на митничарите идват гранични служители на реда.

„ Първият служител на реда прави опит да убеди турския жител, който към този момент се е бил заключил в кабината на камиона, да я напусне. С увещания обаче нещата не се получили. Впоследствие са изпратени още двама чиновници, които почнали да го убеждават да напусне платното. Отказал е, като декларирал, че е уверен, че с разрешителното би трябвало да премине и до момента в който не дойде представител от турското консулство в Пловдив, нямало да мръдне камиона ", изясни началникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево " Емил Гочев.

Докато служителите на реда са на степенките на камиона, водачът потегля внезапно обратно. Служител на реда, който бил пред транспортното средство, се принудил да употребява оръжие със стоп патрон, с цел да защищити сътрудниците си. Все още е рано да се каже какви ще бъдат глобите за турския лидер.

***Сн. Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР