Екшън-комедията Каскадьорът с участието на Райън Гослинг и Емили Блънт

...
Екшън-комедията Каскадьорът с участието на Райън Гослинг и Емили Блънт
Коментари Харесай

Как “Каскадьорът си отнесе критики заради шега с Джони Деп и Амбър Хърд

Екшън-комедията " Каскадьорът " с присъединяване на Райън Гослинг и Емили Блънт е по кината у нас към този момент десетина дни, а феновете явно има какво да разискват около кино лентата. Още преди премиерата му в Съединени американски щати, която бе на 3 май, в онлайн пространството се появиха изявления за една много неуместна смешка в сюжета.
 “Каскадьорът ” с Райън Гослинг и Емили Блънт - какво да чакаме от кино лентата на Дейвид Лийч
Какво да чакаме от “Каскадьорът "

Експлозивен екшън, доста адреналин, развлечение и романтика

Става въпрос са сцена от втората половина на кино лентата, в която продуцентката Гейл (Хана Уодингам) влиза в каравана, която явно е в цялостен хаос, откакто там единствено преди момент се е разразила битка сред героите на  и.

Веднага при влизането си продуцентката вижда разхвърляните и счупени предмети и взема решение да се пошегува с думите: " Сякаш Амбър и Джони са били тук до момента. "
 Снимка 663813

Очевидно препратката е към скандалните връзки на към този момент някогашните съпрузи, които стигнаха до съд. Двамата артисти се ожениха през 2015 година, само че единствено малко повече от година по-късно прекратиха брака си.

През 2019 година  заведе дело против  за клюка поради обвиняванията ѝ към него за домашно принуждение, които тя бе описала в обява в Washington Post от 2018 година, само че без да загатва името му. Съдебната борба посред им бе оспорвана и придружена от обвинявания за физическо и психическо принуждение и от двете страни. Победата в последна сметка бе отредена на Джони Деп.

Предвид сериозната причина, каквато е домашното принуждение, за делото сред двамата артисти, доста от феновете на са останали възмутени от шегата във кино лентата.

" Това е толкоз разочароващо ", е написал един от потребителите на X, представен от People.

Друг е определил шегата като " безвкусна ", като е добавил: " 2024 година е, за какво пишем такива реплики във филми? "

Филмът, който сложи връх на Гинес с каскада

" Каскадьорът " ще бъде в действителност особено прекарване

Според трети шегата е " евтина " и споделя, че би се радвал да попита създателя ѝ " какво счита за толкоз смешно по отношение на домашното принуждение... "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР