Екшън като на кино се разигра тази нощ в Централна

...
Екшън като на кино се разигра тази нощ в Централна
Коментари Харесай

Екшън като на кино: Полицията гони 200 километра джигити с Пежо

Екшън като на кино се разигра тази нощ в Централна България, заяви БГНЕС.

Водач на “Пежо ” не спрял на стоп палка на екип от КАТ в Стара Загора. Автомобилът тръгнал с висока скорост към излаз на града, а служителите на реда го последвали. “Пежо ”-то се качило на автомагистрала " Тракия " и поело в посока Пловдив. Екип на КАТ от Чирпан също опитал да го спре, само че лидерът не се подчинил и на техните сигнали.

През цялото време патрулите от Стара Загора преследвали беглеца, като на моменти скоростта достигала близо 200 км/ч. Преди да доближи Пловдив, автомобилът слязъл от автомагистралата и поел към Карлово. Подминал града и траял в посока Казанлък, към момента преследван от колата на КАТ от Стара Загора. Полицията в Казанлък завардила всички входове към града, само че беглецът още веднъж не тръгнал в предстоящата посока. Колата се отклонила южно от Казанлък към селата Бузовград, Розово, Кънчево и Ръжена. Там служителите на реда съумели да му устроят засада и го спрели сред Ръжена и село Ягода.

Оказало се, че в автомобила има трима души. Те зарязали колата и побягнали. Двама от тях били арестувани от полицията сред Ръжена и село Ягода, третият съумял да избяга.

В издирването му се включиха кучета и 20-ина чиновници на полицията. 

Задържаните са на 23 и 32 години. Единият е престъпно проявен. Преди да бъдат спрени за рутинна инспекция, те са били в казино и са пили алкохол, прецизира бТВ.

Преследваната кола е блъснала патрулка, няма потърпевши, а единствено материални вреди по колата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР