Екшън и преследване с полицията в столичния квартал Лозенец. В

...
Екшън и преследване с полицията в столичния квартал Лозенец. В
Коментари Харесай

Екшън и преследване в столицата: Шофьор удари 3 коли в София, след като отказа да спре на стоп палка

Е кшън и гонене с полицията в столичния квартал " Лозенец ". В опит да избяга от полицията 24-годишният водач, който не спрял на сигнал със стоп палка,  навлязъл в насрещното придвижване на тясна улица в квартала. Водачът  блъснал 3 коли, по-късно излязъл от автомобила и тръгнал да бяга пешком.  Задържан е минути по-късно от служителите на реда. В автомобила с него е имало и пасажер – жена. За това заяви.

При случая няма жертви. Нанесени са обаче голям брой материални вреди. „ Разхождах кучето улица по-нагоре, когато чух нещо като мощен екот. Когато приближих видях, че имаше блъсканица. Хора тичаха напред-назад ”.  Това описа в ефира на „ Здравей, България ” очевидецът  Борис Ганчев.

По думите му таксиметрова кола е била ударена в придвижване. Пикап, паркиран до тротоара, е бил преместен от удара и качен върху плочника. „ Не ми лиши и минута, с цел да стигна до мястото на случая, само че зад колата нарушител  към този момент имаше патрулка ”, акцентира Ганчев.

24-годишният мъж и неговата спътничка са познати на полицията. Направени са им проби за алкохол и опиати, от които се чакат резултатите. 

Повече по тематиката гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР