Екшън героят със скандална слава Динко Вълев е срещал съпротива

...
Екшън героят със скандална слава Динко Вълев е срещал съпротива
Коментари Харесай

Лютите калоферци не искали Динко на мъжкото хоро на Йордановден

Екшън героят със скандална популярност Динко Вълев е срещал опозиция при опита си да се причисли към мъжкото хоро в Калофер на Йордановден, написа TrafficNews.bg. Риалити звездата, която не пропуща мотив да показва радикалния си национализъм, се появил в подбалканския град рано сутринта в събота, накичен с национална носия.

Той си направил няколко фотоси дружно с локални поданици, участващи в ритуала, а по-късно се засилил да влиза в реката дружно с мъжете. Калоферци обаче не били съгласни. " Измислени патриоти като теб нямат място тук " пресякъл го един от най-активните участници. Полицаите, които охранявали мероприятието усетили, че нещата може да ескалират и разделили спорещите. Динко декларирал, че ще влезе в реката след локалните поданици и ги изчакал първо те да стъпят в реката.

Когато излязъл обаче намерил огледалото на колата си счупено. След това си тръгнал по живо, по крепко за Ямбол.

Калоферци са извънредно недоволни от присъединяване на пришълци в техния обред. Те се заканват следващата година да не организират хоро, в случай че още веднъж хора със съмнителна известност желаят да се включат в мъжкото хоро. Преди три години поради футболни почитатели, които скочиха във водата пияни, локалните изиграха второ хоро по-нагоре по поречието на Тунджа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР