Ексбаретата Петко Лисичков, който през 2009 година екзекутира Калоян Стоянчов-Голямата

...
Ексбаретата Петко Лисичков, който през 2009 година екзекутира Калоян Стоянчов-Голямата
Коментари Харесай

Ексбаретата, убил Голямата Рижа, се забърка в нов голям скандал

Ексбаретата Петко Лисичков, който през 2009 година екзекутира Калоян Стоянчов-Голямата Рижа, през днешния ден се забърка в нов скандал. Този следобяд той нападна админа на групата „ Шофирай в Бургас " Иван Христов Иванов, написа "Флагман ".

Екшънът се е разиграл на паркинга на хипермаркета „ Мосю Бриколаж “.

„ За пръв път виждам този човек. Дойде при мен, държеше се несъответстващо, стартира да крещи и да ме заплашва. През цялото време си държеше ръката на чантичката, допуснах, че има револвер или нож. Беше подготвен да се бием, не отговорих на провокацията му.

Нито атакувам пръв, нито блъскам остарели хора. Реших, че е по-добре да се отдръпва, само че откакто възпламених мотора той разруши стъклото на колата ми “, описа Иван Иванов, който до този миг даваше показания в 4-то РУП Бургас.

Едва след идването на служителите на реда той е разбрал, че индивидът, който му създавал проблем е небезизвестният в Бургас Петко Лисичков.

Бившият служител на реда бе оправдан за убийството на Голямата Рижа, само че голяма фамилна покруса – самоубийството на сина му, съществено разклати психическото му здраве.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас потвърдиха за случая. Проверка сподели, че казусът към този момент е докладван на Районна прокуратура Бургас.


Страничният прозорец на джипа на Иван Иванов, който е строшен при днешния екшън
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР