ЕКС НВД е 10-годишна компания за недвижими имоти, и е

...
ЕКС НВД е 10-годишна компания за недвижими имоти, и е
Коментари Харесай

ЕКС НВД - първата фирма у нас за реализации и развитие на човешкия капитал отвори нов офис в София

" ЕКС НВД " е 10-годишна компания за недвижими парцели, и е първата, която залага на капацитета на човешкия запас и инвестицията в хората. От през днешния ден тя публично откри новия си двуетажен офис в столицата, който с изключение на комфортен и необятен, е и на страхотна локация - наоколо до Парадайс център и с планувани места за паркиране, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" През годините постигнахме доста. Радвам се, че виждам такива амбициозни и младежи. Това, което е опорната точка - а точно този офис, е трамплинът към най-високото ходило на бизнеса в България. За пръв път у нас има компания за реализации, която не е лимитирана единствено в един бранш ". Това съобщи Тихомир Рачин, шеф и притежател на компанията " ЕКС НВД " ООД по време на откриването на новия офис на компанията в София.

“Това което следва е нещо доста забавно е в доста браншове. План графика за годината и за идната такава е цялостен. Ще захванем още 6 бранша в бизнеса в България. Още десетки хора ще могат да се изявят като водачи ”, добави Рачин.


Откриването на новият офис на компанията на улица “Сребърна ” 14 стартира с освещаване на офиса за сполучливо начало на работата му.

Дончо Лозев, управител в компанията сподели, че това може би е най-хубавото място поради хората, които са в него. “Х " за мен не е единствено компания, тя е семейство. Пожелавам ви просто да вярвате в себе си ”, добави той.


Деян Веселинов, управител “Реализации ”, показа, че е част от компанията от три родини. “В компанията " Х " за мен най-важното е позитивизмът и това да бъдем дружно. За мен тук се поставят основите на това, към което сме тръгнали - да бъдем себе си и да съумяваме ”, сподели той.


От компанията бяха поканили младия изгряващ артист Борис Христов, който беше подготвил специфична музикална стратегия за откриването на офиса.

“Виждам страхотни хора, стимулирани към една концепция, което предвещава положително бъдеще ”, обърна се Христов към всички присъстващи.

Актьорът Николай Станоев беше измежду гостите. Той също похвали присъединяване на толкоз млади и лъчезарни хора в компанията. “Вие сте тези, които би трябвало да извършите по този начин, че младите да усетят своя дом. Щастлив съм, че имате този мил офис тук, и ще вършите страхотни неща ”, сподели той и ги посъветва постоянно да са усмихнати и лъчезарни.

Камен Георгиев, управител на компанията в офиса й в Пловдив, уточни, че е част от компанията от 10 години. “Това, което реализираме, и хората, които сме тук, чувствам, че растем. От все сърце ви споделям: вярвайте, дерзайте и всичко ще е супер. Успех на всички ”, пожела той.

Новият офис на компанията е още по-функционален и гостолюбив. Той въплъщава свободния дух и пристрастеността на компанията да надгражда, да покорява върхове и да прави щастливи тези от вас, които им се доверяват за сбъдването на своите фантазии – за личностно и професионално развиване, за дом, за съпричастност./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР